üzleti megoldás

Biznisz tárhely

Tárhely megrendelése
mi mindent adunk?
 • SSL tanúsítvány a domain nevedhez
  5 990 Ft

 • 100 GB megosztott tárhely
  (weboldal, e-mailek, adatbázisok)

 • 1 fő domain + 10 domain átirányítás
  lehetősége (pl. ékezetes, kötőjeles verziók)

 • 2.000 db kiküldhető e-mail óránként
 • Weboldal elemzése 15.000 Ft értékben
 • WHOISGUARD szolgáltatás
 • Még nagyobb teljesítmény, mint a The Hosting tárhelyen
 • 5 bónusz vállalkozásához
7 803 Ft /hónap
Tárhely megrendelése
Szerezz több ügyfelet SSL tanúsítvánnyal
A világon csupán a weboldalak 1%-a használ SSL tanúsítványt. Akik nem rendelkeznek ilyennel, nem is tudják, hogy így ügyfeleket veszíthetnek. A biztonságos SSL tanúsítvánnyal üzemelő weboldalakat, a Google jobb keresőpozícióval jutalmazza és egyben serkenti a weboldal látogatottságát. Kihagyhatatlan versenyelőny!
Biztonságos weboldal és magasabb teljesítmény
A Biznisz tárhely számára speciális szervereket készítettünk 10-szer kisebb szervermegterheléssel. Ezzel több hely és erőforrás áll weboldalad rendelkezésére, mint a The Hosting tárhelynél és jelentősen csökken a más felhasználók által gerjesztett szervermegterhelés is.
Weboldal optimalizálás szakértők által
Annak érdekében, hogy minden tökéletesen működjön, szakmai elemzésnek vetjük alá weboldalad. Majd a tárhelyszolgáltatás paramétereit weboldaladhoz mérten módosítjuk, és ajánlatokat küldünk a forráskód tökéletesítésére.

mi mindent adunk?

Magasabb teljesítmény, mint egy egyszerű tárhelynél, beállítások professzionális testreszabása, nagyobb mennyiségű e-mail küldése. Egyszerűen minden, amire vállalkozásodnak szüksége van.

SSL tanúsítvány a domain nevedhez
5 990 Ft

100 GB megosztott tárhely
(weboldal, e-mailek, adatbázisok)

1 fő domain + 10 domain átirányítás
lehetősége (pl. ékezetes, kötőjeles verziók)

2.000 db kiküldhető e-mail óránként

Weboldal elemzése 15.000 Ft értékben

WHOISGUARD szolgáltatás

Még nagyobb teljesítmény, mint a The Hosting tárhelyen

Adatvédelem magas színvonalon
Általában a domain nevek tulajdonosainak adatai nyilvánosan elérhetőek az interneten. Ezáltal marketing cégek, nem kívánt levélküldők vagy akár online bűnözők is hozzájuthatnak. Kérésed alapján ezeket az adatokat a mieinkre változtathatjuk, hogy maximális biztonságban tudhasd személyes adataid.
fontos adatok gyors SSD merevlemezeken
Annak érdekében, hogy minden tökéletesen működjön weboldalad, adatbázisaid és e-mailjeid gyors SSD merevlemezeken tároljuk. Így értékes másodperceket takaríthatsz meg weboldalad betöltődésénél és egyben növeli sikereidnek esélyeit is.
Növekedésre hangolva
Látogatóid gyarapodásával párhuzamosan megnőttek weboldalad igényei is? Gratulálunk! Ha fél év elteltével a Biznisz tárhely kevésnek bizonyul, örömmel keresünk neked egy testre szabott tárhelymegoldást, sőt weboldalad át is költöztetjük oda.
E-mailek felhő alapú rendszerben (Cloud)
Az e-mailjeid mindig rendelkezésre állnak, még akkor is ha kiesik a szerver, mivel azt azonnal egy másik helyettesíti. Ugyanakkor, biztos lehetsz abban, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy leveleid kézbesítve legyenek.
biztonsági mentés készítése
Mindig jól jön a biztonsági mentés. Főleg - ha alkalomadtán - szükséged is van rá! Rendszeres biztonsági mentéseket készítünk tárhelyedről, amelyek 14 napra visszamenőleg elérhetőek Webadmin felületünkön. Ezek visszaállítását egyszerűen, néhány kattintással te is elvégezheted.
Mesterséges korlátozás nélkül
Eleged van a korlátozásokból? Pont ezért csak rajtad múlik, hogy hány darab e-mail címet, adatbázist vagy FTP fiókot használsz tárhelyeden.

KINEK KÉSZÍTETTÜK A BIZNISz tárhelyet?

Már több ezer ügyfelünknek segítettünk online vállalkozásában, és ezért pontosan tudjuk, mire van szükségük. A Biznisz tárhelyet a nálunk tapasztalt elvárásoknak megfelelően készítettük el. Ha egy webáruház tulajdonosa vagy, vagy éppen egy társaság ügyvezetője, esetleg fontos bemutató weboldal vagy induló portál alapítója, akkor a Biznisz tárhely a megfelelő választás projektjed számára.
A kérdéseidet megpróbáljuk előre megválaszolni

Gyakran ismételt kérdések a Biznisz tárhelyről

Mi a különbség a The Hosting és a Biznisz tárhely között?
A The Hosting egy egyszerű tárhelyszolgáltatás, amely egy vagy akár több domainhez kényelmesen használható. A Biznisz tárhelyet viszont olyan weboldalak online tárolására hoztuk létre, amelyek közvetlen bevételt termelnek tulajdonosának, vagy valamiért kiemelt szerepük van. Mindkét tárhelyelrendezés a megosztott tárhely kategóriaba tartozik, így egy szerver teljesítménye és költségei több ügyfél között oszlik szét. Ugyanakkor mindkét tárhely szabad elveken alapszik, vagyis nem fékezi Önt felesleges, mesterkélt akadályokkal. Így csak Önön múlik, hogy hány darab e-mail cím, adatbázis vagy FTP fiók között osztja szét tárhelyét. 
Hány darab domain nevet futtathatok a Biznisz tárhely alatt?
Weboldala legoptimálisabb működtetése érdekében azt ajánljuk, hogy egy domainhez vagy weboldalhoz egy Biznisz tárhelyet használjon.
Át lehet költöztetni egy másik szolgáltatónál lévő tárhelyet a Biznisz tárhelyre?
Természetesen és örülni fogunk neki.
Használhatom a Biznisz tárhelyet egy máshol vásárolt domainnel is?
Természetesen! Nyugodtan rendelje meg a Biznisz tárhelyet , majd domainje DNS bejegyzéseit irányítsa a szervereinkre.
Milyen a minimális vásárlási időszak?
Mivel a domain nevek legtöbbjét a nemzetközi regisztrátor döntése alapján minimálisan 1 évre lehet megvásárolni, ezért a hozzá kötődő tárhelyet is 1 éves időszakra lehet megrendelni. Azonban nem kell semmiféle elkötelezettség miatt aggódnia. Ha véletlenül mégsem lenne elégedett szolgáltatásunkkal, az időarányos díjat visszafizetjük Önnek.
Lehetséges a The Hosting tárhelyről a Biznisz tárhelyre való áttérés?
Ha 1 domaines The Hosting tárhelyről szeretne Biznisz tárhelyre váltani, a folyamat teljesen egyszerű. A több domaines The Hosting tárhelyről való átváltás már kicsit komplikáltabb, itt ügyfélszolgálatunk szívesen segít Önnek.
Mennyi ideig tart a Biznisz tárhely létrehozása?
A Biznisz tárhely megrendelése - bankkártyás fizetés esetén - nem vesz igénybe 2 percnél több időt. A megrendelés elküldését követően a Biznisz tárhely azonnal létrejön és az admin.webonic Webadmin felületen kezelheti.
Miért csak az új PHP és MariaDB változatokat támogatja a Biznisz tárhely?
Szeretnénk, ha teljes mértékben elégedett lenne szolgáltatásunkkal, ezt azonban nem tudjuk biztosítani a régi PHP és MySQL változatok használatánál. Ezek sok hibát tartalmaznak és fejlesztőik már hosszú ideje nem frissítik őket. A nálunk használt, új PHP 5.5 és ennél újabb változatok 99%-ban kompatibilisek a régi változatokkal, így nincs ok az aggodalomra.
MÉG MINDIG NEM GYŐZTÜNK MEG?
A személyes tapasztalat többet ér, mint ezer szó. Adj esélyt a Biznisz tárhelynek és teszteld 7 napig teljesen ingyen. Ha véletlenül mégsem lennél elégedett szolgáltatásunkkal a teljes díját visszatérítjük.
ingyen kipróbálom

Nem találtad meg azt, amit kerestél?

virtuális szerver
Felhő alapú (Cloud) megoldás projektjed számára, ahol már a Biznisz tárhely sem elég.

Dedikált teljesítmény neked

Átlagon felüli rendelkezésre állás

Számos testreszabási lehetőség

Tudj meg többet!
The hosting
Projekted még a kezdeti fázisban jár? A The Hosting tárhelyet neked találtuk ki.

Kedvezményes ár, már 990 Ft-tól

Több domainhez is használható

Semmi felesleges korlátozás

Tudj meg többet!