Változások


  • Share on Google+

Ahogy Andris korábban már jelezte, mai naptól az új megrendeléseinket már az új, cPanel alapú webhosting rendszerünkben fogadjuk.

Az új rendszer új kezelõfelület is jelent, ami már most is tud mindent, amit korábban a domainadmin tudott, csak szebben, jobban, elegánsabban. Emellett a késõbbiekben sokkal egyszerûbbé válik majd a csomagokhoz tartozó szolgáltatások bõvítése, leghamarabb várható bónusz például a crontab használat régóta igényelt támogatása lesz. Hamarosan…

Az új rendszert bevezetés elõtt minden szempontból alaposan teszteltük, ezzel együtt, ha használat közben bármilyen új probléma felmerül, technikus kollégáink készen állnak a megoldás gyors megkeresésére. Ha bármilyen nehézségetek adódna, kérlek jelezzétek ezt nekünk a hosting@lanten.hu-n!

A régi rendszerben mûködõ csomagok migrálásának elõkészítése is elõrehaladott állapotban van, így várhatóan a jövõ héten kisebb csoportokban elkezdjük megkeresni, és tájékoztatni errõl ügyfeleinket. A költöztetés folyamatát úgy találtuk ki, hogy az a szolgáltatások mûködésében ne okozzon fennakadást, illetve az egyes csomagok áttelepítése elõtt mindenképpen egyeztetni fogunk gazdájával.

Egy szempontból jelenthet visszalépést az új rendszer, mégpedig ott, hogy bevezetésével egy idõben megszûnik a PostgreSQL adatbáziok támogatása. Az összes nálunk futó adatbázis kevesebb, mint 1%-a volt ilyen, így úgy éreztük, nem indokolt külön támogatni ezt a technológiát. Aki most PgSQL-t használ ne aggódjon, az õ adatbázisa(i) még gond nélkül fog menni egy ideig, a szükséges lépésekkel kapcsolatban pedig hamarosan megkeressük!

A cPanel adminisztrációs felület demóját itt tudjátok kipróbálni.

Reméljük, hogy a mostanában végükhöz érõ fejlesztéseinknek ti is úgy fogtok örülni, ahogy mi, és megerõsítetek majd minket abban, hogy valóban jó úton haladunk az ideális hosting szolgáltatás kialakítása felé! 🙂

  • Beau
    Válasz
    Szerző
    Beau

    Ez nagyon szép lett 🙂