5 végzetes hiba domain név választásnál – Ingyenes tanulmány


 • Share on Google+

Írtam egy rövid, ingyenes tanulmányt domain név választásról – nézzétek meg, javaslatokat, észrevételeket szívesen fogadok a kommentekben. Katt a képre, átvisz a Gyümölcstárhely oldalra, ahonnan le tudod tölteni.

tanulmany

 • Bender Ádám
  Válasz
  Szerző
  Bender Ádám

  Még nem olvastam végig, de már látom, hogy érdekes, hasznos írás. Viszont nem értem miért rejtitek el e-mail cím megadás mögé, ez nem valami bizalomgerjesztõ. Mondjuk én meg mertem adni, mert a két fõ e-mail címem amúgy is ismeritek, de ismeretlenül bizalmatlan lennék.

  Mindenesetre a levélben kapott url-t fogom terjeszteni, nem ezt, bocsi. 🙂

  • Andris
   Válasz
   Szerző
   Andris

   szia,

   köszi a visszajelzést 🙂

   az elsõ e-mail-t követi még néhány, amiben kipróbálásra próbáljuk ösztönözni a letöltõt, emiatt kell az e-mail cím. tettem a form alá egy mondatot, hátha attól kicsit bizalomgerjesztõbb lesz. még egy egykattintásos leiratkozás hátravan, azt is beleteszem mindjárt.

   andris
   gyümölcstárhely

 • Thomas RC
  Válasz
  Szerző
  Thomas RC

  A kiküldött emailnél van egy kisebb karakter kódolási hiba:
  http://img151.imageshack.us/img151/451/karakterizebize.png

  Egyébként valami statisztika miatt külditek ki emailben a tanulmány elérhetõségét vagy valami más miatt nincs egyszerûen csak linkelve? Ettõl független jó, csak ez egy kicsit furcsa nekem.

  • Andris
   Válasz
   Szerző
   Andris

   szia, lásd az elõzõ kommentre a válasz 🙂 köszi a visszajelzést 🙂

   andris
   gyümölcstárhely

 • hf
  Válasz
  Szerző
  hf

  Ez az email cím gyûjtés elég gáz. De Te tudod, lehet hogy megéri. Nem lenne egyszerûbb kitenni az egész szöveget és egybeágyazni a reklámmal?
  Az írás jó.

  • Andris
   Válasz
   Szerző
   Andris

   szia,

   kösz a visszajelzést 🙂 kipróbálom, milyen eredményt hoz, aztán meglátjuk, hogyan tovább.

   andris
   gyümölcstárhely

 • Erika
  Válasz
  Szerző
  Erika

  Sziasztok!
  Most.. – nem azért.. – Kinek jut eszébe rózsaszín vagy narancssárga betûkkel írni hófehér alapra??? – vagy csak nekem jelenik meg így??? – Higgyétek el, belevakulok, mire három mondatot elolvasok.. Szürke betûk, halványak.. – és narancssárgák szintén halványak!!! – megõrülök tõlük, mert nem tudom elolvasni!!!

  Egyébként meg jó a csapat, ügyes az ügyfélszolgálat, nagyon készséges és rendes az egész, úgy látom. Bár még csak tanulom, hogyan kell a C-panellel bánni, meg az egész honlapgyártással, köszönök szépen minden segítséget!

  Jó hétvégét/hetet kívánok Mindannyiótoknak és szeretteiteknek egyaránt!

 • Andris
  Válasz
  Szerző
  Andris

  köszi:)

  hol látod a rózsaszín és narancssárga betûket hófehér alapon?

  andris
  gyümölcstárhely

 • Mulder
  Válasz
  Szerző
  Mulder

  Sziasztok!
  Én is furcsálltam ezt a tanulmányosdit. Rendszerint botrányos, sárga kiemeléssel és végtelen hosszú oldalakkal operáló marketing és egyéb csoda-tanulmányokat árusítók próbálják magukat így rátukmálni az emberekre, hogy előtte egy ingyenes feliratkozással csábítják őket. Szerintem ez egy olyan eszköz, amivel lehet, hogy egy már új arcot be lehet csábítani, de egy tapasztaltabb rókának feláll a szőr a hátán, mivel korábban okkult és áltudományos környezetben találkozhatott ezzel a módszerrel. Legalábbis bennem ezt váltja ki.

  • Andris
   Válasz
   Szerző
   Andris

   szia,

   köszi a visszajelzést 🙂

   teljesen jól látod, a tanulmány a “zöldfülűekre” céloz. elég sokat gondolkoztunk ezen, hogy a tapasztaltabb rókákra, vagy a zöldfülűekre célozzunk. főleg mivel a cég javarészt informatikusokból áll, és messze egyszerűbbnek tűnik pl. támogatást nyújtani egy kódernek, akivel félszavakból megértjük egymást 🙂

   a nehézség ott kezdődik, hogy egy igazi infósnak semmi nem elég: a legproblémásabb, legelégedetlenebb ügyfeleink mindig infósok, akiknek ssh, speciális php beállítások, jsp, saját csomagok, daemon-ok kellenének, hogy otthonsan érezze magát – amit megértek, lévén én is infós vagyok 🙂

   mivel egyelőre shared hosting kategóriában utazunk, itt a “zöldfülű” ügyfelek előnyösebbek, akik tökéletesen elégedettek, ha szépen, megbízhatóan működik a honlapjuk.

   aztán majd jön a vps, ahol remélem ezek a problémák végre megoldódnak 🙂 és oda valami zúzós infós tanulmányt szeretnék írni :):)

   andris
   gyümölcstárhely

 • Mulder
  Válasz
  Szerző
  Mulder

  Jogos! 🙂