Nyílt Nap #2 – Andi minden kérdésre válaszol


  • Share on Google+
Kérdezz-felelek

Kérdezz-felelek

1. Szabó Dávid:
Mi a legjobb, és mi a legrosszabb emléked a Gyümölcstárhelynél eltöltött időszakból?

Andi:
A legrosszabb emlékem egy telefonbeszélgetéshez köthető. Egy elmaradt befizetés miatt lekapcsolásra került az adott oldal. Tájékoztattam az ügyfelet, hogyan tudja a leggyorsabban rendezni a tartozást és a bizonylat “bemutatásával” azonnal visszakapcsolható az oldal. Ezt nem volt hajlandó elfogadni és többször nem oda illő szavakat használt. Ugyan bocsánatot nem kért, de az incidens után többet nem volt ilyen problémája, ill. ezt követően mindig udvarias volt.

Inkább azt mondanám, hogy legjobb pillanatom sok volt 🙂 Rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az ügyfelektől a munkámmal, a hozzáállásommal és személyiségemmel kapcsolatban. Minden napra jutott kedves levél.

Kérem igyekezzenek a beszállással

Kérem igyekezzenek a beszállással

2. Bakosné Tőkés Nárcisz
Szia Andi!
Az eddigiek alapján nagyon szimpatikus munkahelynek tűnik!
Szeretném Tőled megkérdezni, hogy milyen okból lettél volt munkatárs?
További szép napot! Nárcisz

Andi:
A legszimpatikusabb munkahely, az biztos 🙂 A férjem kapott egy olyan munkaajánlatot külföldön, ami szinte visszautasíthatatlan volt. Megbeszéltük, hogy elfogadja az állást és azt is, hogy követem őt.

3. Johanna Fülöp:
Sziasztok! Én csak szeretném megköszönni Kata lelkiismeretes és hasznos válaszait, és az energiát és az időt, amit a kérdések megválaszolására és egyáltalán, a kérdésfeltevés lehetőségének biztosítására fordít a csapat 😉 üdv

Andi:
Így legalább tapasztalhatja mindenki, hogy milyen kedves, részletes válaszokat kap az ügyfélszolgálattól. Akár egy kérdésről, akár egy oldalnyi kérdésről van szó, számíthattok az ügyfélszolgálatra. Mint volt csapattag, tudom, milyen lelkiismeretesen, precízen végzik a munkájukat, és ahogy Kata írta korábban, személyre szabottan válaszolnak.

Szív küldi szívnek

Szív küldi szívnek

4. Anikó Tébesz:
Szia 🙂 Én azt szeretném megkérdezni, hogy szoktak nálatok céges rendezvények lenni? Úgyis mint: karácsony, szülinap, stb. 🙂

Andi:
Igen, mindig tart a cég ilyen “rendezvényeket”. Mivel családias a légkör, ezért közvetlenebbek és személyesebbek a beszélgetések, ünneplések. Emlékszem, amikor leköltöztünk Fehérvárra a férjemmel és kezdtünk berendezkedni a lakásban, szülinapomra a kollégáktól kaptam egy tortasütő formát és egy edényfogó kesztyűt 🙂 Jólesett, hogy ennyire figyelmesek voltak és ilyen személyre szabott ajándékot kaptam.

5. Tünde Kállainé Sógorka:
Szia Andi! Arra lennék kíváncsi, hogy mikor bekerültél a csapatba, hogy illeszkedtél be? Könnyen, mert barátságos a társaság? Majd milyen szájízzel távoztál a munkahelyedről? Köszi előre is! Katának meg utólag! Üdv!

Andi:
Könnyen sikerült beilleszkednem, mert mindenki nagyon kedves volt és odafigyelt rám. Azért is volt könnyű dolgom, mert minden folyamatot más magyarázott el, aki a legjobb volt benne, ezért mindenkivel sikerült megismerkednem, egy kicsit beszélgetni és megismerni őket. Ez a felvételi folyamat azóta sem változott, így aki nem zárkózik el az újdonságoktól, hamar beilleszkedik majd. Nem szívesen hagytam ott a Gyümölcstárhelyet, de az élet megy tovább.

Az ország almája

Az ország almája

6. Henrietta Sándor:
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy csak Székesfehérváron van irodátok vagy esetleg Budapesten is?

Andi:
Jelenleg csak Székesfehérváron van iroda. Valószínűleg, ha Budapest felé terjeszkedik majd a cég, akkor azt tudatni fogja 🙂

7. Zsu Kecskési:
Szia Andi 🙂 Mióta nem dolgozol a Gyümölcstárhelynél hiányzik onnan valami ? (Gondolok itt a légkörre vagy bármi másra 🙂 )

Andi:
Igen, néha elgondolkozom, hogy milyen volt ott dolgozni, SŐT a mai napig úgy mondom – akaratlanul is -, hogy “nálunk ennyi pénzért sokkal jobbat kaphatnának”, vagy “nálunk ez úgy működik….” Szóval valahogy mindig ez jön a számra, hogy nálunk, a Gyümölcstárhelynél 🙂 Hiányoznak a régi beszélgetések, és amikor elgépeltünk egy-egy levelet, vagy szinte SPAM-et írtunk és felolvastuk egymásnak 😀

Holnap (09.18.)  a Gyümölcstárhely ügyvezetőjét, Dávidot lehet majd faggatni. Bármiről.

Kata korábbi válaszait itt olvashatod: https://webonic.hu/blog/nyilt-nap-1-kata-minden-kerdesre-valaszol/

Az álláshirdetés erre van: https://webonic.hu/blog/uj-munkatarsat-keresunk-nyilt-napok/
Jelentkezési határidő: 2012. szeptember 19., szerda 12:00