Gyümölcstárhely Jóarc Díj 2013. – versenykiírás és nyeremények


 • Share on Google+

A Gyümölcstárhely mindig is fontosnak tartotta, hogy társadalmilag hasznos kezdeményezéseket támogasson akár ingyen tárhely biztosításával, akár aktív részvétellel (Bringázz a munkába!, Föld órája) vagy éppen egy kis odafigyeléssel.

Ebben az évben erre tennénk rá még egy lapáttal: a Gyümölcstárhely közösséggel együtt időről időre szeretnénk kiválasztani olyan példaképeket, akiknek a munkássága figyelemre és elismerésre méltó.

Első alkalommal kortárs ismert embereket díjazunk, azaz útjára indul a…

Gyümölcstárhely Jóarc Díj 2013.

Gyümölcstárhely Jóarc Díj 2013.

Akár te is nevezhetsz Jelöltet, a verseny 2013. február 4-én kezdődik és 2013. február 28-án ér majd véget.

Mi is ez a verseny? Kik vehetnek részt? Mik a nyeremények? A részletes versenyszabályzat itt található, de a lényeget itt röviden összefoglaljuk, olvass csak tovább!

Miről szól a verseny?

A verseny célja, hogy megtaláljuk a Gyümölcstárhely közösségének példaképeit. Azokat a kortárs ismert embereket, akiknek a munkásságát közösen is elismerhetjük, akikre felnézünk, akiktől tanulhatunk.

A verseny a Gyümölcstárhely Facebook oldalán (pontosan itt: http://link.gyt.hu/joarc-dij-2013) zajlik, ahol az oldal rajongói közül bárki nevezhet egy-egy számára fontos példaképet. A Gyümölcstárhely Jóarc Díját a közösség tagjai szavazzák meg a benevezett Jelöltek közül. A verseny első három helyezettjét és különdíjasait pedig a Gyümölcstárhely és ajándékot felajánló partnereink jutalmazzák meg.

Ki lehet Jelölt a Díjra?

Kortárs, azaz ma élő magyar személy, akinek munkássága az őt nevező szerint elismerésre méltó és példaértékű. A Jelölt lehet például tudós, orvos, tanár, tanító, képzőművész, színész, zenész, író, költő, sportoló, újságíró, vagy más, akit a közösség érdemesnek tarthat az elismerésre. Ha úgy érzed, te magad is szeretnél Jelöltként indulni a versenyen, és még nem nevezett téged más, akár saját magadat is jelölheted.

Bárkit lehet nevezni vagy vannak kivételek?

Van néhány kivétel, ők sajnos nem indulhatnak.
Nem nevezhető a versenyre: aktív politikus, pornográf tartalmakkal összefüggésbe hozható személy, külföldi személy és a Gyümölcstárhelynél jelenleg dolgozó vagy korábban dolgozó személy illetve az ő közvetlen családtagjaik.

Ebben a versenyben nem vehetnek részt csapatok sem, vagyis nem nevezhetők sportcsapatok, zenekarok, társulatok, vállalkozások sem. De ez ne szomorítson el, számukra hamarosan külön megmérettetéssel készülünk!

Ki nevezhet jelöltet a Díjra?

Bárki, aki a Gyümölcstárhely Facebook oldalának rajongója egy-egy Jelöltet nevezhet be a versenybe. Egy jelölt csak egyszer nevezhető, így ha neveznél valakit, válassz olyat, aki még nincs a listában.

Mikor és hogyan lehet Jelöltet nevezni?

2013. február 4-től 2013. február 28-ig lehet Jelölteket nevezni a Gyümölcstárhely Facebook oldalán található alkalmazáson keresztül: http://link.gyt.hu/joarc-dij-2013
A jelöléshez meg kell adnod a neved és e-mail címed, fel kell tölteni egy fotót a Jelöltről, illetve meg kell adni a Jelölt nevét és azt, hogy milyen területen alkotott maradandót. Például így: Dr. Kovács Béla, tudós.

Fontos, hogy a feltöltött képen a Jelölt jól felismerhetően szerepeljen, hiszen a szavazók a kép és a név alapján tudják majd eldönteni róla, hogy érdemesnek tartják-e a szavazatukra.

Egy nevezés akkor válik érvényessé, ha a Gyümölcstárhely jóváhagyta a jelölést.

Mikor és kik szavazhatnak? Hogyan lehet szavazni?

A verseny szavazási időszaka 2013. február 11-től február 28-ig tart. Ez idő alatt a Gyümölcstárhely Facebook oldalának rajongói egy-egy Jelöltre egy-egy szavazatot adhatnak le.
Szavazni a Jelöltek fotóján megjelenő Szavazz gomb megnyomásával lehet. Fontos, hogy nem a lájkok száma, hanem a szavazatok száma dönt majd a verseny eredményéről.

Kik lesznek a Jóarc Díj nyertesei?

A verseny végén az első három legtöbb szavazatot összegyűjtő jelölt nyeri el a Gyümölcstárhely Jóarc Díj 2013. címeit.
Rajtuk kívül lesz néhány különdíjjal elismert példakép is, akiket a nyeremények felajánlói választanak majd ki és jutalmaznak meg. A Gyümölcstárhely Csapat kedvence például biztosan kap majd egy kosár gyümölcsös finomságot.

Milyen jutalmat kapnak a nyertesek?*

Az 1. helyezett jutalmai:

 • 1 db Dinnye tárhelycsomagot biztosítunk a Gyümölcstárhelynél öröklakásként a nyertes honlapjához
 • 1 db egyedi névjegykártya tervezés szolgáltatás az Ilan Kreatív jóvoltából
 • 20.000 Ft értékben professzionális kozmetikai kezelés vagy masszázs/csontkovács kezelés AKozmetikusom.hu felajánlásával
 • 10 alkalmas Stott Pilates bérlet Hegedűs Ágotától a Shakti Jógastúdió, Mozgásközpont és Életmódcentrum oktatójától
 • 1 napos díjmentes lakberendezési tanácsadás Valkár Éva és a Katica Stúdió felajánlásával
 • 2 napos, élő Villámolvasás tanfolyam részvételi lehetőség 2 fő részére a Mindennapi NLP felajánlásával
 • 2 személyes exkluzív űrkutatási szakmai látogatás a Magyar Asztronautikai Társaság rendezvényeinek egyikén
 • 5000 Ft értékben egyedi ékszerkészítés a MarcsiDesigntól
 • 1 db szabadon választott póló vagy táska a Spencerpolo.hu készletéből a Nimfas Korporations jóvoltából

A 2. helyezett jutalmai:

 • 1 db díjmentes 2 éves Dinnye tárhelycsomag-előfizetés a Gyümölcstárhelytől
 • 1 db 16 hetes Online Célkitűző Tanfolyam a Mindennapi NLP felajánlásával

A 3. helyezett jutalmai:

 • 1 db díjmentes 1 éves Kiwi tárhelycsomag előfizetés a Gyümölcstárhelytől
 • 1 db 14 hetes Online Párkapcsolati Tréning a Mindennapi NLP felajánlásával

Különdíjak (amelyeket a díjak felajánlói ítélnek oda a Jelöltek közül az általuk kiválasztottnak):

 • A Gyümölcstárhely Csapat kedvence: egy vitamindús gyümölcskosár
 • A Biotestápolás Webáruház díjazottja: egy Faith In Nature bio testápoló csomag (sampon, hajbalzsam, tusfürdő választható illatban) a felajánló kedvenc Hölgy Jelöltjének.

A nyereményeket a Kippa Trans Kft. segítségével juttatjuk el a nyertesekhez.

*A nyeremények a nyertes kezdeményezésére a felajánlókkal egyeztetve átruházhatóak harmadik személy részére. A Gyümölcstárhely által felajánlott tárhelyeken a tárhelyek technikai adottságait figyelembe véve tudjuk biztosítani a nyertesek honlapjának működtetését.

Kik azok, akik a díjakat felajánlották?

(Ha te is szívesen ajánlanál fel ajándékot a díjak nyerteseinek, a verseny ideje alatt is van még lehetőséged jelentkezni. Miért jó ez neked? Összeszedtük a legfontosabb gondolatokat, itt olvashatod őket.)

Ilan Kreatív,   www.ilankreativ.hu
Grafikai tervezéssel, kiadványszerkesztéssel és vevőbarát honlap készítéssel segítünk a siker elérésében. Jelmondatunk: “Az egyediség nem luxus, hanem a siker elengedhetetlen eszköze!” Fiatalos csapatunkkal és energiánkkal a lehető legjobb és eredményt hozó megoldásokra törekszünk.

Jenőfi Réka, www.akozmetikusom.hu
Ha elmúltál 20, és úgy érzed, bőröd nem tökéletes, hatékony, biztos megoldásokat szeretnél a legprofibb eszközökkel és anyagokkal, ha tested megújulásra vágyik, és szeretnél a mindennapokból kiszakadni egy-egy órára, keress bennünket Budapesten, Pasaréten!
Ne felejtsd el: mindenkiből ki lehet hozni a legjobbat!

Mindennapi NLP, www.mindennapinlp.hu, www.onlineparkapcsolatitrening.hu, www.celkituzotanfolyam.hu
A Mindennapi NLP 2008 óta foglalkozik aktívan NLP-vel, személyiségfejlesztéssel és az ehhez kapcsolódó tréningekkel, tanfolyamokkal. Különösen sikeresek online tréningjeink és személyiségfejlesztő levélsorozataink. Sokrétű tanfolyamaink között megtalálható a teljes, mester szintig terjedő NLP képzés, a jobb agyféltekés rajzolás, villámolvasás, célkitűzés, az ericksoni hipnózis és a teljes elmés írás.

Nimfas Korporations, www.spencerpolo.hu
A spencerpolo.hu Bud Spencer és Terence Hill pólóinak, filmbeli ruhadarabjainak forgalmazásával foglalkozik 2007 óta. Gyors és barátságos kiszolgálás. Még annyit, hogy nekünk csak a Puffin ad erőt és mindent lebíró akaratot!

Valkár Éva – Katica Stúdió, www.katicastudio.hu
Szolgáltatásom célja, hogy egy gyártótól független vállalkozás legyen, akihez akár lakás, akár iroda kialakításkor bizalommal fordulhat bárki a teljeskörű belső tervezéstől az egyedi bútortervezésig. Igény esetén, komoly referenciákkal rendelkező kivitelezői háttér áll rendelkezésre és lehetőség van résztervezésre vagy szakmai tanácsadásra is. Mottóm: Nem a tervező ötleteit kell megvalósítani, a Megrendelő igényeiből és lehetőségeiből kell a legjobbat kihozni.

Biotestápolás Webáruházwww.biotestapolas.hu
A Biotestápolás Webáruház legfőbb küldetése a természet oldaláról megközelíteni a testápolást és csökkenteni a szervezetet érő sokrétű vegyi terhelést. Kézen fogva segítjük ügyfeleinket eligazodni az ellentmondásos információk között, hogy ne sétáljanak be a kozmetikai ipar csapdájába és egy egészséges, természetes életmódot követhessenek.

Hegedűs Ágota, Shakti Jógastúdió, Mozgásközpont és Életmódcentrum, www.shaktijogastudio.hu
Stúdiónk jógafoglalkozásokkal, sokszínű mozgásformával, változatos, személyre szabott szolgáltatásokkal családias, barátságos hangulatban várja vendégeit Székesfehérváron. A Shakti mozgásformái tökéletes eszközök ahhoz, hogy a rohanó, információkkal teli, változó világban képesek legyünk nyugodtan megállni, a szívünkre hallgatni. Munkatársaink közreműködése,  inspirációja, a közös gyakorlások, erőt adhatnak Önnek abban, hogyan uralhatja elméjét, hogyan nyithatja meg érzékeit, hogy beazonosíthassa konfliktusait és segítségül hívva az értelmét és megérzéseit, hogyan ültetheti ezeket át a mindennapokba, hogy  egészséges, boldog és szellemiekben teljes életet élhessen.


Marcsi Designwww.marcsidesign.hu
A MarcsiDesign alapvetően gyöngyök kereskedelmével foglalkozik. Ehhez biztosít továbbá szerelékeket, alapanyagokat, illetve lehetőséget ad a különböző elkészítési technikák elsajátítására. Ha valaki tudja már, hogy milyen ékszert hordana szívesen, de nincs kapacitása ezzel foglalkozni, akkor ha megadja a paramétereket a részletek egyeztetése után hamarosan magán látja viszont a megálmodott darabo(ka)t.

Magyar Asztronautikai Társaság, www.mant.hu
A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az 1956-ban megalakult TTIT Asztronautikai Bizottsága, illetve a Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) Központi Asztronautikai Szakosztálya jogutódjának tekinti magát. A MANT célja az űrkutatás és űrtevékenység valamennyi területéhez kapcsolódó szakszerű tudományos ismeretterjesztés. Ennek érdekében szervezi táborait, pályázatait, konferenciáit, tart előadásokat és más rendezvényeket.

Kippa Trans Kft., http://www.kippatrans.hu

 

Mit üzennek a nyeremények felajánlói a leendő díjazottaknak?

“A példakép az, akitől tanulhatunk bármi követendőt vagy elvetendőt. Ők visznek minket előre, akik miatt jobbak akarunk lenni abban amit csinálunk, törekszünk a sikerre. Ezt köszönjük neki, és ezzel a felajánlással kicsit szeretnénk kifejezni, hogy elismerjük őt, és amit nyújt az embereknek.”
Ilan Kreatív

“Kedves Gyümölcstárhely Jóarc Díj közönség díjas! Az általunk felajánlott díjjal szeretnénk hozzájárulni, hogy ne csak munkádban legyél a  legjobb, de a legjobb formádban is legyél  a mindennapokban!  Díjazásodhoz gratulálunk, további sok sikert kívánunk munkádhoz! Várunk szeretettel szalonunkban egy mielőbbi megújulásra!”
Jenőfi Réka, Akozmetikusom.hu

“Nagy örömünkre szolgál, hogy hozzájárulhatunk az első Gyümölcstárhely Jóarc díj versenyéhez felajánlásunkkal, és bízunk benne, hogy általa a nyertes hasznosan fejlesztheti majd személyiségét, és közelebb kerül céljaihoz.”
Mindennapi NLP

“Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!”
Spencerpolo.hu

“Manapság ritka az olyan ember, aki társadalmi kezdeményezés eredményeképp kap elismerést. Szeretnék gratulálni, és ezzel a csekélységgel hozzájárulni közvetlen környezetének alakításához!”
Valkár Éva, Katica Stúdió

“Reméljük, hogy a nyeremény felhasználása után Ön is úgy érzi, hogy hozzájárulunk tevékeny mindennapjaihoz, segítve, inspirálva, motiválva azokat.”
Hegedűs Ágota, Shakti Jógastúdió, Mozgásközpont és Életmódcentrum

“Méltán büszkék lehetünk minden résztvevőre, hiszen ők már kiválasztottak. Nevezték őket, hiszen fontos volt az általuk képviselt tevékenység, példaképpé váltak. Ennek a versenynek csak győztesei vannak, és szívből gratulálunk mindegyiküknek!”
MarcsiDesign

Civil egyesületként látjuk, mennyire fontos egy közösség tagjaként végzett tevékenység. Örülünk, hogy a Gyümölcstárhely környékén lévő, a közösség által kiemelkedőnek tartott személyek elismeréséhez hozzájárulhatunk.
Magyar Asztronautikai Társaság

Gyere, nevezd be a versenybe a te példaképedet -> http://link.gyt.hu/joarc-dij-2013

 • Dr Bagdy Emőke
  Válasz
  Szerző
  Dr Bagdy Emőke

  Kedves Mindnyájan, akik ebben a nemes játékban részt vesztek,
  most értesültem arról, hogy különdíjasa lettem a szavazásnak. Pszichológus vagyok, és eddig minden elismerésemet a szakmától kaptam. Ez az első olyan díj, amelyet munkám elismeréseképpen , mint “jó arc” kaptam Tőletek, és nagyon örülök neki.Annyira sokat számít, hogy éreztetitek, odafigyeltek arra, amit mondok és fontosnak találjátok! Ez nekem a legnagyobb elismerés, amit csak kaphatok. Mindnyájatoknak köszönöm és szívből kívánok vidám, boldog Husvéti Ünnepeket, kacagást, kocogást, lazítást, sok-sok éltető érintést, ölelést, szeretetet, életbátorságot , megküzdési erőt, munkát, sikereket és boldogságot, üdvözlettel:Bagdy Emőke

 • Ági – Gyümölcstárhely
  Válasz
  Szerző
  Ági – Gyümölcstárhely

  Kedves Emőke!

  Nekünk is nagyon jó érzés, hogy örömöt szerezett Önnek a Gyümölcstárhely közössége!
  Ez megerősít bennünket abban, hogy fontos volt a cél, amiért a versenyt elindítottuk.
  A Gyümölcstárhely nevében mi köszönjük a jókívánságokat, továbbítjuk majd az ügyfeleink, követőink felé is az üzenetét.
  További sok sikert és boldogságot, sok hasonló “hétköznapi” elismerést kívánunk Önnek a jövőben is!