Nyílt nap 1# – 5 kérdés Gergőnek


 • Share on Google+
Gergő őszintén válaszol

Gergő őszintén válaszol

1-2. Szabó Péter:
Szia Gergő! Két kérdésem lenne. 1. Mi a legfontosabb elvárás a mostani jelentkezőkkel kapcsolatban? 2. Te mióta dolgozol a Gyümölcstárhelynél?

Gergő:
Kedves Péter! Köszönöm a kérdéseket, az alábbiakban küldöm a válaszom:

1. Olyan embert keresünk, aki beleillik a csapatunkba. A szakmai tudás csak másodlagos, bár nem elhanyagolható. Így a legfontosabb elvárás a legyél önmagad. 🙂

2. 2009 nyarán kerültem a Gyümölcstárhelyhez, mint ügyfélszolgálatos. Ezután technikai ügyfélszolgálatosként dolgoztam, jelenleg pedig rendszergazdaként tevékenykedem, illetve az informatikai részleget irányítom.

3. Pestovics Ági:
Leendő főnökként szerinted mért fontos a jelentkezésnél, hogy valaki hány és milyen könyvet olvasott el az elmúlt évben? Ez csak érdekesség vagy van jelentősége a felvételi során? És mi a te személyes véleményed a kérdésben?

Gergő:
Szia Ági! Köszönöm a kérdéseidet. Íme a válaszok:
Kis súlya van ennek a kérdésnek, segít az önéletrajz mellett kialakítani egy képet a jelentkezőről. A véleményem az, hogy mindenkinek kell egy kis időt fordítania olvasásra, akár kikapcsolódás, akár önfejlesztés céljából.

4. Pestovics Ági:
Milyen főnöknek tartod magad (keménykezű vagy engedékeny, parancsoló vagy kérdésekkel támogató…)? Mire érdemes feltétlenül odafigyelnie annak, aki veled dolgozik, hogy jól működjetek együtt?

Gergő:
Ezt a kérdést biztosan jobban meg tudják válaszolni a munkatársaim. 🙂 Egyelőre nincs sok tapasztalatom, de hiszem, hogy jó az út, amin haladok, és a visszajelzések is alátámasztják ezt. Keménykezű vagyok, kritikus, de mindig kompromisszumkész. Kérésekkel, kérdésekkel és javaslatokkal irányítok. Elvárom az őszinteséget és a törekvést a fejlődésre.

5. Pestovics Ági:
Nőkkel vagy férfiakkal dolgozol együtt szívesebben?

Gergő:
Mindkettőben volt és van részem, nem emlékszem nagyobb konfliktusra. Soha nem gondolkodtam ezen, mert eddig mindig sikerült mindenkivel megtalálni a közös hangot. Erről a kérdésről eszembe jutott egy South Park rész: Séf tévedése (4. évad 8. rész). A tanulság pont ideillik. [Csak 18 éven felülieknek]

Az álláshirdetés erre: https://webonic.hu/blog/technikai-ugyfelszolgalatost-keresunk-jelentkezesi-hatarido-2014-januar-26
Jelentkezési határidő 2014. január 26. 23:59.

 • Huszárné Andi
  Válasz
  Szerző
  Huszárné Andi

  Üdvözöllek!

  Felkeltette érdeklődésem az állás hirdetés.

  Ez irányú tapasztalatom a vámügyintézői szakmám 10 éves időszakára korlátozódik, ahol folyamatosan telefonon, ill. írásban tartottam kapcsolatot az ügyfelekkel.
  3 évi pedagógiai tapasztalattal rendelkezem, amit az évek során tovább fejlesztettem.
  Használom az internetet, de tudásom csekély e téren.
  Ez akadály?
  És a kor?

  Üdv: Huszárné, Andi

  • dszabo
   Válasz
   Szerző
   dszabo

   Kedves Andi!

   Köszönöm a kérdéseidet.
   Úgy gondolom nem akadály, ha most úgy érzed kevésbé értesz ezekhez a dolgokhoz. Ha szívesen fejlődsz a témában, akkor rövid idő alatt el tudod majd sajátítani a szükséges tudást.
   A kor sem kizáró tényező. Ha úgy érzed passzolna hozzád a csapat és te is a csapathoz, akkor bátran add le a jelentkezésedet.

   Az aktuális álláslehetőséggel kapcsolatos infókat itt találod:
   http://link.gyt.hu/allas-20140305

   Üdv,
   Dávid
   Gyümölcstárhely