Föld Órája 2014. – Március 29-én egy órára elsötétül az internet egy része


 • Share on Google+

Megint március, megint Föld Órája.
fo_wwfAmikor 5 évvel ezelőtt először csatlakoztunk a WWF energiatakarékosságra, környezettudatosságra buzdító világszintű kampányához, csak reméltük, hogy ekkora aktivitást fog belőletek is kiváltani, mint amit sikerült az elmúlt években. Örömmel vesszük évről évre tudomásul, hogy egyre többen vagytok, akik számára fontos a környezet, és akik a saját honlapjukkal is hajlandóak ezt hirdetni legalább egy évben egyszer.

Tavaly 232 gyümölcstárhelyes weboldal sötétült el önként a Föld Órája alatt. Az önkéntes lekapcsolódás 60 perce alatt ezen oldalak 8.561 látogatójának sikerült példát mutatnunk közösen, és átadni a környezetvédelem és a fenntartható fejlődés üzenetét!

Bízunk benne, hogy idén is rekordot döntünk. Mert természetesen idén, hatodszor is lesz Föld Órája a Gyümölcstárhelynél is. Március 29-én 20.30 és 21. 30 között a mi weboldalunkon és az önként jelentkező ügyfeleinkén a következő kezdőoldal fogja fogadni a látogatókat:

fo_2014

Hogyan csatlakozhatsz?

Ha te is szeretnéd a látogatóiddal tudatni, hogy fontos a vállalkozásodnak, szervezetednek, intézményednek a környezettudatosság, jelentkezz, és a te weboldaladra is beállítjuk a gyümölcstárhely-féle Föld Órája oldalt erre az egy órára.
A jelentkezésed küldd el az ugyfelszolgalat@webonic.hu címre 2014. március 28. péntek 12 óráig. Írd meg, hogy melyik honlapodnál fogadja a látogatókat ilyen oldal a Föld Órája alatt: http://a-fold-oraja.webonic.hu

Ezen kívül arra is biztatunk, hogy csatlakozz a Föld Órája kampányához közvetlenül is. Vagyis ne csak virtuálisan kapcsolódj le március 29-én este. Tölts el egy órát a családoddal, barátaiddal pl. gyertyafényben, energiaigényes kütyük, eszközök nélkül. Vagy látogasd meg a Föld Órája központi rendezvényeinek valamelyikét. Bővebb infó itt.

Miért éri meg csatlakozni?

Azért, mert ezzel példát mutathatsz sok-sok embernek arról, milyen fontos, hogy felelősséget vállaljunk a környezetünkért. Csatlakozhatsz több millió emberhez, több ezer vállalkozáshoz a világ minden tájáról.

Ha meggyőztünk, jelentkezz az  ugyfelszolgalat@webonic.hu címen 2014. március 28-án délig!

Kérdésed van?

“Nem értem, mire jó ez a Föld Órája. Segítsetek!”
“Miért jó ez a Gyümölcstárhelynek?”
“Hányan csatlakoztak az előző években?”
“Ha csatlakozom, akkor a levelezésem, tárhelyem stb. sem fogom elérni ebben az egy órában?”
Itt találsz válaszokat: http://gyt.hu/tudasbazis/fold_oraja

 • Fogler Tibor (RoBIT BT)
  Válasz
  Szerző
  Fogler Tibor (RoBIT BT)

  A
  transform.hu,
  balmix.transform.hu
  amiidonk.transform.hu
  vilagszabadsag.hu,
  adatmagus.hu,
  robitbt.hu

  web oldalakkal
  csatlakozok a föld órája akcióhoz.

  Fogler Tibor

  • dszabo
   Válasz
   Szerző
   dszabo

   Kedves Tibor!

   Kérlek mindenképpen írd meg az ugyfelszolgalat@webonic.hu címre ezeket a domain neveket, hogy rögzíteni tudjuk őket a jelentkezők listájában.
   Sajnos így nem tudjuk elfogadni a jelentkezést.

   Köszönettel,
   Szabó Dávid
   Gyümölcstárhely