Inkább ők törjék fel az oldalad, mint bárki más!


  • Share on Google+

Fontos vevőszerző eszköz számodra a weboldalad?

Akkor jó, ha tudod, hogy a honlapok negyede 5 perc alatt feltörhető. A nálunk tapasztalt betörési kísérletek szinte 100%-a az oldalak ellen irányul, és nem az azt kiszolgáló szerver és tárhely ellen. A tárhelyek biztonságát mi nagy odafigyeléssel őrizzük. Ugyanakkor a honlapok több ponton lehetnek támadhatóak. De legtöbbször erre is van megoldás, ha ismerjük, mik a gyenge pontok!

Te örülnél, ha nem kellene a honlapod biztonsága miatt aggódnod?

Akkor olvass tovább, mert hoztunk neked egy visszautasíthatatlan lehetőséget. Ráadásul ingyen kihasználhatod, ha elég gyors vagy.

A napokban megkeresett minket egy hacker, hogy segítsünk neki abban, hogy június 21-én éjjel, a Hackerek éjszakáján megpróbálhassa feltörni a te oldaladat is. Elsőre lehet, hogy meglepő, de mi igent mondtunk a megkeresésre.

[box title=”” border_width=”1″ border_color=”#919191″ border_style=”dotted” bg_color=”#fff” align=”center”]“Hékás, álljon meg a menet!!??? Hogy tehettetek velem ilyet!!!!??”[/box]

Ne aggódj, van rá elfogadható magyarázatunk. Hiszen ez csak akkor fog megtörténni, ha ebbe te is beleegyezel, és önként jelentkezel. Ráadásul ezt a bizonyos hackert jól ismerjük, és garantáljuk, hogy nem rossz szándékkal kért tőlünk ilyesmit.

Csermák Szabolcs egy minősített etikus hacker, igazi profi. Ő a filmekben a jófiú.
Abban segít vállalkozóknak, hogy nyugodtan alhassanak. A közreműködésével a honlaptulajdonosoknak nem kell többé azért aggódniuk, hogy valaki merő rosszindulatból adatokat lop el a weboldalhoz tartozó titkos adatbázisból. Attól sem kell többé rettegniük, hogy egyik nap váratlanul valami oda nem illő tartalom fogadja a honlap látogatóit.

Az ilyen JÓ hacker – szigorúan a honlaptulajdonos beleegyezésével – feltárja a weboldalak biztonsági réseit. Ezután pedig javaslatokat ad arra is, hogyan lehet ezeket befoltozni.

Szóval ő az, aki azt kérte, segítsünk neki. És mi azért mondtunk neki igent, mert hiszünk benne, hogy ezzel neked segítünk a legtöbbet.

Ingyenes honlapbiztonsági teszten vehet részt 120 honlap június 21-én.

Az év legrövidebb éjszakáján Szabolcs ingyenesen leteszteli annyi weboldal biztonsági rendszerét, ahány csak az éjjel során lehetséges.
(Számításai szerint maximum 120 weboldalon tudják majd futtatni a tesztet napnyugtától napkeltéig.)

Ha elég gyors vagy, a te weboldaladról is szívesen kideríti teljesen ingyen, van-e rajta befoltozandó lyuk. Olyan, ami veszélyezteti a drágán, nagy munkával elkészített oldalad megjelenését. Vagy olyan, ami még ennél is sokkal rosszabb: ami akár oda is vezethet, hogy rossz kezekbe kerüljenek a honlapod felhasználóinak adatai, vagy akár a honlapodon keresztül futó megrendelések adatai.

[box title=”” border_width=”2″ border_color=”#919191″ border_style=”dotted” bg_color=”#ededed” align=”left”]Arról, hogy mi fog történni pontosan ezen az éjszakán, illetve hogy miért és hol érdemes regisztrálnod erre az ingyenes biztonsági tesztre, itt találod a részleteket:
http://www.webrontgen.hu/hackerek-ejszakaja/?ref=gyumolcstarhely[/box]

Ne hagyd, hogy a weboldalad esetleges rosszindulatú feltörése kellemetlen rémálmokat okozzon neked!

Jelentkezz be a tesztre még ma, de legkésőbb péntek éjfélig! De vigyázz, csak az első 120 jelentkezőnek ingyenes a teszt! Mi már jelentkeztünk is. A Gyümölcstárhely Blog és a Tudásbázis oldalainkat mi is teszteltetjük Szabolccsal. Ne halogasd te se a dolgot, kattints a fenti linkre most! (Ha nem férsz bele az első 120-ba, értesítést kapsz majd róla, és nem jár a jelentkezésed semmilyen elköteleződéssel.)

[box title=”” border_width=”2″ border_color=”#919191″ border_style=”dotted” bg_color=”#ededed” align=”left”]Ha azt hiszed, hogy a te weboldaladat biztosan senki nem akarja feltörni, vagy ha nem tudod, érdemes-e neked is teszteltetned az oldalad, akkor is kattints. Olvasd el, mikor vagy biztosan veszélyeztetett, és milyen kellemetlenségek adódhatnak abból, ha egy nem-etikus hacker veszi célba a weboldalad.
http://www.webrontgen.hu/hackerek-ejszakaja/?ref=gyumolcstarhely[/box]