Kategóriák
Hírek

Tavaszi megújulás

Fontos híreket és újdonságokat hoztunk ma neked. Szeretnénk összefoglalni, mi minden történt a Gyümölcstárhely elmúlt egy évében, és elmondjuk azt is, mi várható a közeljövőben.

Mindenek előtt a legfontosabb, hogy a céljaink nem változtak és nem változnak:

  • legjobb tudásunk szerint igyekszünk hozzásegíteni téged online sikereidhez
  • folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk, hogy a szolgáltatásaink még gyorsabbak, biztonságosabbak és stabilabbak legyenek
  • azon dolgozunk minden nap, hogy minden zökkenőmentesen menjen, és ha segítségre van szükséged, akkor rövid időn belül hatékony támogatást nyújtsunk

Mindezek érdekében 2015. tavaszán a Gyümölcstárhely a Webonic partnere lett – és a közös munka eredményeként megújult például a weboldalunk, és bevezettünk néhány új fejlesztést és szolgáltatást is (új szolgáltatás-kezelő rendszer, gyors SSD tárhely, Netpalánta honlapépítő, elektronikus számlázás). Ezen kívül további fejlesztések várhatók például a VPS szolgálatatásunkkal kapcsolatban, illetve érkezik a bankkártyás fizetés lehetősége is.

Változatlan, de folyamatosan bővülő csapat mellett a Gyümölcstárhely Kft.-t hamarosan átkereszteljük Webonic Kft.-re, így az értesítéseket és  számlákat is a Webonic Kft.-től fogod kapni. Emiatt a weboldalunk is webonic.hu néven  lesz elérhető a továbbiakban.

A weboldal címének és a cég nevének változása semmilyen formában nem érinti a már meglévő szolgáltatásaidat, tehát neked nincsen semmilyen teendőd.

Ha bármilyen kérdésed lenne, keresd bátran ügyfélszolgálatunkat az ugyfelszolgalat@webonic.hu címen.

Ötletet, észrevételt és javaslatot is szívesen fogadunk tőled, hiszen te látod a legjobban, hogy mi az, ami már jól működik, és mik azok a dolgok, amikkel kapcsolatban még fejlődnünk kellene.

2 hozzászólás a(z) “Tavaszi megújulás” című bejegyzéshez

Sajnálom, hogy szépen lassan minden informatikai cég el-angolosodik. Ugyanakkor tudom, hogy ebben a szakmában nagyon fontos a külföldön is értelmezhető brand, az „ü”, „ö” magánhagzókkal pedig nem tudtak volna mit kezdeni. Így tehát kicsit még nehéz lenyelni ezt a keserű pirulát, de ismerve a munkátokat nem hiszem hogy nehezemre válna hamar megszeretni a Webonic – egyébként elég tetszetősen csengő – márkanevet.

Köszi a visszajelzést!
Igen, kicsit én is sajnálom az angolosodást, de ez egy tényleg jól látható trend, ami ellen lehet küzdeni, de nem feltétlenül érdemes.

Azon vagyunk, hogy minden pozitív dolgot magunkkal vigyünk, sőt tovább fejlesszünk az új név alatt is.
Bízom benne, hogy mihamarabb megszereted majd a Fruit Hosting – akarom mondani – Webonic nevet is!

Dávid
Gyümölcstárhely

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük