Kategóriák
Hírek

Ingyen SSL, .shop domain, megújult VPS és egyéb újdonságok

Figyelmedbe szeretnénk ajánlani pár újdonságot, amelyeken az elmúlt hetekben dolgoztunk.

Elérhető a .shop domain
Ha az új évben webáruházat tervezel indítani, akkor a .shop domainvégződést neked találták ki. A .shop domain könnyen megjegyezhető és nemzetközi alternatíva lehet a már meglévő .hu domainedhez is.
Foglald le domainedet most >>

Ingyen SSL minden új tárhelyhez
Frissítettük SSL kínálatunkat, és belevettük a Let’s Encrypt tanúsítványt is. Ezt a szolgáltatásunkat az admin.webonic.hu felületen keresztül tudod beállítani teljesen ingyen, az egyetlen feltétel, hogy legyen nálunk aktív (webadminos) tárhelyszolgáltatásod.

Prémium VPS kínálat
Megújítottuk virtuális szervereink portfólióját is, így az eredeti négy helyett már összesen nyolc konfiguráció közül válogathatsz kedvedre. A legmagasabb verziók pedig már versenyképesek egy dedikált szerver teljesítményével is. Nem a legolcsóbb ajánlatról van szó, de merjük állítani, hogy annál inkább megéri az árát. Magunknak is ezt vennénk.

Megújul a Netpalánta
A Netpalánta honlapépítő szolgáltatásunk hamarosan megújul, és több funkcióval is bővül. Íme, néhány újdonság az tervezett V8-as verzióból:

  • utánvétes fizetési mód választásának lehetősége
  • könnyebben használható, logikusabban felépített kezelőfelület és weboldal szerkesztő (pl. drag and drop funkciók) ügyfeleink és ügyfeleid részére
  • új sablonok
  • új, reszponzív kezelőfelület, így akár telefonon vagy tableten is szerkesztheted majd a weboldalad

És ez még csak a kezdet! Hamarosan újabb hírekkel kopogtatunk.

Addig is, ha kérdésed merülne fel a fent leírtakkal kapcsolatban, úgy keress bennünket bátran, ügyfélszolgáltunk nyitvatartási idejében, a megszokott elérhetőségek egyikén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük