Kategóriák
Tech

Budapest legjobb 10 teches meetupja

Budapest az utóbbi években nem csak Európa, de a világ egyik legnépszerűbb digitális találkozóhelyévé vált. A hazai tech közösség mellett számos külföldi érkezik fővárosunkba, hogy egy startup indításával pezsdítse tovább az amúgy is lüktető életet! Legyen szó webfejlesztésről, mobilapplikációkról vagy digitális nomádokról, Budapesten biztosan találsz magadnak egy teches meetupot!

Open Source Budapest

Kezdjük az egyik legnemesebb meetuppal, az Open Source Budapesttel. A nyílt forrású fejlesztésnek nagy hagyománya van Magyarországon, mi sem mutatja ezt jobban, mint ez az aktív és gazdag közösség!

Frontend Fighters

Az egyik legaktívabb webfejlesztői közösség, ahol nem csak megértő fülekre, de komoly szakmai segítségre is lelhet az egyszeri érdeklődő. A meetup nyelve angol.

IoT Budapest

Kütyük és fejlesztés, ameddig csak a szem ellát. Kiválló előadások és gondolatébresztő beszélgetések jellemzik ezt a meetupot. Internet of Things!

Digitális Nomádok

Ha esetleg érdekel minket a helyfüggetlen munkavégzés, akkor mindenképpen érdemes benézni Ballai Brigi digitális nomádos csoportjába, ahol tippeket, társakat, és inspirációt találhatunk!

Budapest DevOps Meetup

Azoknak, akik szerint az élet az automatizáción túl kezdődik. Mérnökök, fejlesztők, tesztelők, alapítók és CEO-k, ahol mindenkit összeköt egy közös szemlélet.

BudapestJS

Egy újabb fejlesztői meetup, ahol a manapság is megkerülhetetlen JavaScript a rajongás tárgya. Havi rendszerességgel várják az érdeklődőket neves előadókkal és érdekes témákkal.

Budapest Big Data

Adatelemzés, ameddig csak a szem ellát. Az egyik legizgalmasabb buzzword köré szerveződő meetupon kérdezhetsz karrierlehetőségekről és szakmai témákban egyaránt.

Budapesti Kriptovaluta Előadás és Oktatás

Manapság az egyik legizgalmasabb téma a BitCoin és az egyéb kriptovalutáknak a pénzügyi és gazdasági szektorra gyakorolt hatásai. Ezen a meetupon tabuk nélkül kérdezhetsz!

Budapest Agile Meetup

Rendszertervezők és agilis projektvezetőknek a szokásos gyülekezőhelye ez a meetup, ahol kiváló lehetőség nyílik személyes kapcsolatteremtésre, ismerkedésre!

Unity 3D

Végezetül egy kicsit más téma, ezúttal egy meetup játékfejlesztőknek, 2D/3D grafikusoknak, és a kettő keresztmetszetében igazából bárkinek. VR és AR területén is vannak előadások!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük