Kategóriák
Nincs kategória

Legjobb ingyenes SEO eszközök a reddit közösség szerint

Joshua Hardwick The SEO project alapítója és az ahref vendégírója a Reddit SEO-s közönségét hívta segítségül a legutóbbi blogbejegyzéséhez, amiben összegyűjtötte a legjobb ingyenes és hasznos SEO eszközöket.

Kezdjük a felsorolást a legnépszerűbbekkel:

Answer the public: https://answerthepublic.com

Segít megtalálni azokat a kérdéseket, amiket a közönséged valóban feltesz. Magyarul sajnos nem tud a rendszer keresni, viszont ha a webshopod vagy szolgáltatásod a nemzetközi piacon is elérhető, rendkívül hasznos tud lenni. Plusz nagyon menő a landoló oldala.

Ubersuggest

Releváns kulcsszavakat ajánl. Fontos lehet, amikor a SEO stratégiádat készíted vagy az új adwords seach kampányaidon dolgozol.

(hasonló eszköz: keyword.io. )

Soovle

Amennyire egyszerű a weboldal design-ja, annyira hasznos maga a program. Kulcszó alapján összeszedi a kereséseket Google-ről, wikipédiáról, amazononról és youtube-ról.

Hemingway Editor

Ezt az eszközt akkor ajánljuk, ha angol nyelvű szövegeken dolgozol. Segít megtalálni a nehezen olvasható, érthető részeket. Bloggereknek kötelező!

BeamUsUp: http://beamusup.com/

Ingyenes elérhető Creaming Frog alternatíva. Sajnos csak Windows-on érhető el. Remekül integrálható Excel-el és Google Drive-al is.

Azt hiszem a következőeket nem kell bemutatnom:

  • Google Keyword Tervező
  • Google Trendek
  • Webmaster Eszközök
  • Anlytics

Az eredeti cikket innen érheted el. https://ahrefs.com/blog/free-seo-tools/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük