Kategóriák
Nincs kategória

Legmenőbb kocka kütyük a kedvenc filmeinkből

A filmipar évtizedek óta remek hirdetési felületet szolgáltat olyan cégeknek, akik az adott termék iránti vágyat szeretnék felkelteni, a sok helyett megszokott „push”, tolakodó marketing megoldások helyett vagy csak szeretnék elhiteni a „lehetetlen” lehetőségét, hogy amikor majd piacra kerülnek ezek a termékek, ne idegenként hanem rég várt fejlesztésként fogadja a közönség.

Mátrix (1999) telefon

A Nokiára jellemző, hogy régebbi, jól bevállt modellekről törlik le a port, tuningolják fel és dobják dobják újra a piacra. A tavalyi sikeres 3310-es telefon újraélesztése után a Mátrixban is szereplő 8110-esbe leheltek életet.

Részltesebben az új telefonról: https://index.hu/tech/cellanaplo/2018/02/25/visszatert_a_matrixbol_a_nokia_8110/

Vasember (2008)

Ki ne szeretne egy olyan jelmezt, ami megvéd, lehet vele repülni és kiakad tőle a menőségi faktor? Talán egyedül Amerika Kapitány mondana ellent, de ha nem a mindennapi használathoz keresünk kiegészítőt (Nokia), akkor a vasember jelmez biztosan felkerül a top 10-es listára.

Batman

Azt mondtják, hogy légy mindig önmagad, kivéve ha lehetsz Batman is, akkor inkább Batman. Na de nemcsak a személye varázsolt el sokunkat, hanem a szuper eszközei, aminek a segítsével sikerült legyőznie ellenségeit. Vegyünk sorra a legjobbakat

  • batmobil
  • Bat-Sword
  • Batarang
  • Bat Computer
  • neked melyik volt a kedvenced?

Star Wars

Halálcsillag, lézerkard, szuper űrhajók és még sorolhatnám tovább a szupernél szuperebb eszközöket, amitől mindannyiük szive megdobbant. Személyes kedvencemnek r2d2-t és c3po-t tekintem, akik sokkal többek mint robotok. Hűséges barátként vesznek részt bártan a veszélyes küldetésekben. Felejthetetlen figurák.

Vissza a jövőbe (1985)

Természtesen az időgép mellett kiemelném a híres gördeszkát és a nike cipőt.

Átagosan a cipőfűző bekötésével 24 másodpercet töltünk, ami naponta kb 1,5-2 percet jelent, amit ha beszorzunk 365 nappal és 80 évvel, akkor kijön, hogy 40 napot töltünk az életünkből csak a cipőnk kötözésével. Ebbe belegondolva méginkább felcsillanhat a szemünk a cipős jelenetnél, amikor megnézzük a Vissza a jövőbe második részét.

Her (2013)

Kevés megosztóbb film van, mint a Her. Röviden arról szól, hogy létrehoznak AI segítségével egy új operiációs rendszert, ami beszélgetéseket és valódi kapcsolatot képes szimulálni. Nehéz megítélni, hogy a profi rendszer miatt vagy Scarlett Johansson elvűvölő hangjának köszönhető-e de hamar mély érzelmeket kezd a főhős táplálni a jövő Siri-je iránt. Azt hiszem, hogy ez a lefestett Black Mirror-i jövőkép talán nincs is olyan messze.

Fekete párduc (2018)

Marvel legújabb mesterműve. Egy eldugott afriaki törzsről  Wakandaról szól, akiket az afrikai eldorádóként is emlegetnek. Fejlettségük mögött pedig egy különleges anyag áll, a vibranium, amiből többek között a páncélja, a fegyvereik és a közlekedési eszközeik is készültek . Ez a film több szempontból is fontos üzenetet ad át, amit viszont leginkább tetszett, hogy a tudós kutató szerepére nőt kértek fel.

Nektek melyikek voltak a kedvenc eszközeitek? Írjátok meg kommentben! 🙂

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük