Kategóriák
Hírek

Nagyobb teljesítmény a honlapjának

Frissítettük a megosztott tárhely előre kiválasztható beállításait és növeltük a paramétereit. A honlapjaik több elérhető memóriát kaptak, és nagyobb mennyiségű adat feldolgozására képesek.

A The Hosting csomagok és a többi megosztott tárhelyünk a forgalomban lévő legjobb tárhelyek közé tartoznak. Mind a lehetőségeiket, mind a teljesítményüket tekintve. Csak hasonlítsa össze a paramétereket. Eljött az ideje, hogy tovább lépjünk.

512MB memory_limit, még több memória a honlapokhoz

A 256 MB memory_limit-et 2018-ban 512 MB-ra emeltük, de akkor még csak a Biznisz tárhelyeken. Most az 512 MB már minden megosztott tárhelyhez elérhető. Ez nagy előnyt jelent a nagyobb memória igényű honlapoknál, például a sok háttérműveletet végző WooCommerce/WordPress tartalomkezelők esetében.

256 MB az űrlapokra

A PHP upload_max_filesize-ra és a post_max_size-ra mostantól már akár beállíthat 256 MB-ot is. Használata a gyakorlatban: nagyméretű fájlok feltöltése a honlapra, a honlapon lévő űrlapokban vagy a WordPress témák/pluginek kézi feltöltésekor.

Frissítéssel a nagyobb teljesítményért

Az elavult PHP 5.x fokozatos megszüntetésével a honlapjainkat áthelyezzük a PHP 7.xverzióra. Az üzemeltetésük sokkal hatékonyabb, és a szervereken jelentős források szabadulnak fel. Ezeket a felszabadult forrásokat erre a kapacitásbővítésre használtuk fel. A korszerű honlapok a PHP 7.x verzión már sokkal gyorsabban futnak. Sőt, a sebesség növekedés már a PHP 7.3 és 7.2 változat között is tapasztalható. Ezzel mindkét fél nyert (WIN-WIN).

Forrás: kinsta.com

Új alapértelmezett tárhely beállítások

A PHP 7.3 és a MariaDB 10.3 (MySQL 8 is) a korszerű webes platformok többségére alkalmas és azokkal kompatibilis. Alapértelmezettként ezek kerülnek beállítsára minden új tárhelyre. A régebbiek bármikor díjtalanul frissíthetők ehhez útmutatót találhat a Tudásbázisban:

Bármikor a WebAdmin-on keresztül

A frissítés végrehajtható bármikor a WebAdminban. Tudásbázisunkban részletes leírást talál a PHP verzió módosításáról, hogy Ön is minél hamarabb élvezhesse előnyeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük