Kategóriák
Hírek

Érkezik a PHP 7.4ds

Érkezik a PHP 7.4ds

Valószínűleg a PHP 7 legújabb verziója újabb funkciókkal jelentkezik, és ismét javítja a web teljesítményét. A PHP 7.4 a Webonicban a hivatalos megjelenése után 2019.11.28-től lesz elérhető.

A PHP 7.4 tervezett kiadása 2019. november 28-án várható. Ez egy újabb PHP 7 frissítés, amely a teljesítmény növelésére irányul az új funkciókkal. Minden valószínűség szerint ez lesz a 7.x utolsó verziója a PHP 8 megjelenése előtt

PHP 7.4 a Webonicban

A PHP 7.4 a megosztott hostingok szerverein lesz elérhető röviddel a megjelenés után. A változtatáshoz elég bizonyítható módon felkeresni a WebAdmint és kiválasztani a PHP új verzióját a hosting beállításaiban. A változtatás szinte azonnal megtörténik.

PHP 7.4 és a szerkesztői rendszerek

A frissítés előtt javasoljuk a web kompatibilitásának tesztelését a PHP új verziójával. Ha tanácsra van szüksége, kérjük forduljon a webes rendszergazdánkhoz.

Rendszeres frissítés

2019-ben intenzíven foglalkoztunk a felhasználóink átállásával a legújabb PHP verzióra. Ezek már több éve évente 1-szer jelennek meg, mindig az év utolsó negyedévében. Az új verzió érkezésével megszűnik az egyik korábbi verzió hivatalos támogatása. A PHP 7.4 esetében ez a PHP 7.1 verzió támogatásának megszűnését jelenti.

A PHP 7.4 hivatalos dokumentációja

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük