Igényes megoldások
igényeseknek

Újgenerációs Dell szerverek
Élő monitoring, garantált megoldási idő
Dupla kapcsolat (tárhely és áramellátás)
Irány a kiválasztás
Erő. Biztonság. Stabilitás.

Dedikált szerver

Dedikált szerverek jelentik a legjobb megoldást a piacon. A legfrissebb technológiai megoldások maximális teljesítményt és közvetlen irányítást biztosítanak projektjeidnek vagy alkalmazásaidnak. Továbbá a dedikált szerverek nagyobb elérhetőséget biztosítanak a kiegészítő szolgáltatásoknak.
Bízunk a DELL minőségben
Életünket is rábíznánk ezekre a szerverekre. Többezer szolgáltatásunk is ezen szervereken fut. A kínált konfigurációk minőségi alkatrészekből állnak, amelyek nagyon jól jönnek a kritikus alkalmazások futtatásakor (is). Ezzel az okos befektetéssel a legjobb ár-érték arányt éred el ebben a kategóriában.
Nincs többé hardware-es gond
Hadd cipeljük mi a hardware-rel kapcsolatos terheket, miközben te élvezed a szolgáltatásainkat. A 24/7-es proaktív hardware-es rendszer monitorozásnak és a Dell-lel kötött exkluzív szerződésnek köszönhetően azonnal tudunk reagálni bármilyen hardware-es kérdésben. A 4 órás válaszidőt pedig a Service Level Agreement-ünk (SLA) garantálja.
Prémium biztosítás ingyen.
Mi alapszolgáltatásként tekintünk rá, míg mások extra díjat számolnak fel érte: nálunk külön erőforrások gondoskodnak a dedikált szerverek áramellátásáról, extra hozzáférés és lemezmeghajtó a RAID1-hez. Ezek további védelmet biztosítanak az esetlegesen előforduló előre nem látott hardware-es problémák keletkezésekor. Így elég idő marad a megoldásra és az alkalmazásaid korlátok nélkül futhatnak.
Irány a kiválasztás

Válaszd ki a konfigurációt

S1
Ideális DNS szerverként, VPN szerverként vagy egy webshop alapjához
1x Intel Xeon E3-1220 4C / 4T
16 GB RAM
(max. 64GB)
2x 1TB 7.2K RPM SATA
dupla hálózati kapcsolat
dupla erőforrás - áramellátás
Kedvenc
S2
Jó választás webszerverhez, SQL szerverhez (MariaDB, PostgreSQL), RoR vagy Node.js alkalmazásokhoz
1x Intel Xeon E3-1220 4C / 8T
16 GB RAM
(max. 64GB)
2x 200GB SSD (op-rendszerhez & alk.-hoz)
+
2x 1TB 7.2K RPM SATA (adatokhoz)
dupla hálózati kapcsolat
dupla erőforrás - áramellátás
S3
NoSQL szerverként (MongoDB), hypervisorként vagy egy nagy erőforrás igényű webshopként is jól működik
1x Intel Xeon E3-1220 6C / 12T
(további CPU-k hozzáadásának lehetősége)
32 GB RAM
(max. 768 GB)
2x 200GB SSD (op-rendszerhez & alk.-hoz)
+
2x 2TB 7.2K RPM SATA (adatokhoz)
dupla hálózati kapcsolat
dupla erőforrás - áramellátás
S4
Jól kezeli a big data (Hadoop) állományokat, multimédiás konvertálást és a containereket is
1x Intel Xeon E5-2630 8C / 16T
(további CPU-k hozzáadásának lehetősége)
32 GB RAM
(max. 768 GB)
2x 200GB SSD (op-rendszerhez & alk.-hoz)
+
2x 2TB 7.2K RPM SATA (adatokhoz)
dupla hálózati kapcsolat
dupla erőforrás - áramellátás
Az árak ÁFA nélkül értendők.
A megtakarított összeg az adott időszak havi fizetési periódusára vonatkozik.
Amennyiben érdekel egy egyedi szerver konfiguráció, kérjük vedd fel a kapcsolatot értékesítőnkkel az alábbi címen: sales@webonic.hu
Minden amire várt és még annál is több

A dedikált szerverek előnyei nálunk

Kényelmes egyedi megoldások
Amennyiben különleges kívánságaid vannak a szerver konfigurációval, tárhellyel, hálózattal vagy a virtualizációval, operációs rendszerrel és alkalmazásokkal kapcsolatban, készséggel a rendelkezésedre állunk. Bátran keress minket!
Tervezz előre és spórolj!
A szerverek konfigurációját úgy terveztük, hogy elérjük a célunkat: a te elégedettséged. Ezt még tovább tökéletesíthetjük egy kedvező árral. Ehhez annyit kell tenned, hogy néhány hónapra előre megrendeled a szerver szolgáltatást.
Az erő veled van
A szerver csak a tied. Nem kell senki mással megosztanod. Ezalatt tényleg egy kézzelfogható, fizikai eszközt értünk. Nincs semmi csapda. Teljeskörű, korlátlan root / admin hozzáférésed van hozzá.
Segítünk az OS telepítésében
Nagy tapasztalatunk van Linux disztribúciókkal (Debian, Ubuntu, CentOs stb.), virtualizációs platformokkal (VMware ESXi, Citrix XenServer) és olyan rendszerekkel, mint a Microsoft Windows Server vagy a Hyper-V Serve vagy éppen a RedHat Enterprise Linux. Szívesen segítünk ezek telepítésében.
Extra hálózati kapcsolat ingyen
A dedikált szervered két NIC-hez kapcsolódik két különböző switch-en keresztül. A hab a tortán pedig, hogy két független nemzetközi intenetszolgáltatóval fogsz rendelkezni. Ezeknek köszönhetően a kapcsolat vagy a hálózati szolgáltatások nem fogják zavarni az alkalmazásod elérhetőségét.
Extra erőforrás ingyen
Kerüld el a szerver rendelkezésre állási problémákat azzal, hogy az áramellátásról két erőforrás is gondoskodik. Habár ez nem bevett szokás, de mi úgy gondoljuk, hogy annak kellene lennie: ezért kalkuláltuk bele a szerver árába. Továbbá mindegyik erőforrás különböző helyről kapcsolódik, így sokkal megbízhatóbb lesz.
Szervered egy csúcs data centerben
A data centerben, ahol a szerverek fizikailag vannak, a legmodernebb ipari megoldásokkal láttuk el a biztonság és a szünetmentes futás jegyében. Ezek Szlovákia legmodernebb data centerei és az Uptime Institute TIER III-as kritériumainak felelnek meg.
Rizikómentes adatok (lemezhibakor is)
A szervereden mindig két meghajtó működik, így tükörként szolgálnak (RAID1) a szoftveres adatok továbbításakor, továbbá monitorozhatjuk a mindenkori állapotukat. Az alkalmazásaid zavartalan működését biztosítottuk előre nem látható lemezhibák ellen. A meghajtók különböző beállításainak kiválasztásában szívesen segítünk neked.
Egy data center nem elég? Van másik!
Minden igényt kielégítő szerver szolgáltatásaink két pozsonyi data centerben gyökereznek. A dedikált optikai kábelek biztosítják közöttük a kommunikációt. A backuphoz szükséges adatok pedig egy másik helyen, egy másik fizikai szerveren vannak.
Szüksége lehet még rá

A legkedveltebb kiegészítő szolgáltatások

10 Gbps-os kapcsolat
Egyedi ár
A még nagyobb sávszélességet igénylő ügyfeleknek jól jön a szerverek beállításánál a 10 Gbps-os kapcsolat. Ez egy olyan megbízható megoldás az egymással különböző szervereken keresztül, aktívan kommunikáló alkalmazások számára, ahol a virtualizáció is felmerül.
Monitoring
6 000,00 Ft / hónap
Azonnal kapcsolatba lépünk veled e-mailben, amint a szerver problémát észlelünk. Minden szerver működéshez elengedhetelen rendszer paramétert monitorozunk (port válaszidő, tárhely nagysága, processzor terhelése, elérhető memória). A probléma megoldása rajtad áll, kivétel akkor, ha hardware-es megoldás kell; az a mi feladatunk.
Biztonsági mentés
66,00 Ft / GB / hónap
Soha nem lehetünk elég óvatosak, ezért a backup mindig egy másik data centerben lévő szerveren történik. A backup a dedikált optikai kábeleken keresztül történik a data centerek között.
LEGJOBB REKLÁMUNK

Referenciáink

Az elején, amikor az üzlet beindult, gyakran volt problémás a szerver és az állásidő. Aztán megtaláltuk a Websupport-ot, akik segítettek a legjobb megoldást megtalálni.
Gábor Boros
Mindig rendelkezésünkre állnak, amikor szükség van rájuk. Sőt még a szokatlan kéréseinknek is eleget tesznek. Jó lenne, ha több ilyen üzleti partnerünk lenne.
Ing. Rudolf Adam
Több mint 10 éve dolgozom együtt a Websupport-tal. Nagyon elégedett vagyok velük és az ügyfélszolgálatuk kiváló. Csak ajánlani tudom őket.
Miroslav Šmida
Nagyon jó tapasztalatunk van a Websupport szervereivel, elégedettek vagyunk velük. Minőségi hardware-et, sebességet, megbízhatóságot kapunk elérhető árért.
Peter Morávek
Előny az egyedi megközelítésből
Teljesen mindegy, hogy egy egyedi megoldásra vágysz vagy csak néhány bizonytalanságot szeretnél tisztázni - érted, miattad vagyunk itt. Bátran lépj velünk kapcsolatba és biztosan találunk számodra megfelelő megoldást.
Nyulasi Ferenc
Key Account Manager
Válaszolunk kérdéseidre, mielőtt még feltennéd őket

A leggyakoribb dekidált szerverekkel kapcsolatos kérdések

Mi az a dedikált szerver?
A dedikált szerver egy olyan egyénre szabott szervert jelent, amit csak te birtokolsz. Így te döntöd el, hogy mit szeretnél felinstallálni rá (szoftvereket, alkalmazásokat) vagy éppen megváltoztatni a beállításokat. Szintén te osztod be a rendszer erőforrásait, de nem kell a teljesítményen senkivel sem osztoznod. Tudj meg többet...
Mik a dedikált szerver előnyei?
A dedikált szerver nagyobb teljesítményt nyújt, mint a virtuális szerver és nagyobb a kínált szolgáltatásainak és a biztonságának a rendelkezésre állása. A bérlés további előnye az, hogy a fizikai alkatrészek (hardware) felügyeletét mi végezzük.
Megváltoztathatom én is a dedikált szerver paramétereit?
Igen. A szervereket lehet bővíteni meghajtókkal (HDD), SSD-vel, memóriával vagy további CPU-val. Amennyiben látványos változást szeretnél észlelni a szerver konfigurációban, szívesen segítünk neked a hardware-es beállításban és a finomhangolásban.
IPv6-os címet kínáltok a szerverhez?
Jelenleg nem.
Dedikált kapcsolatot tudtok biztosítani garantált sávszélességgel?
Az alapbeállítással rendelkező hálózati konfigurációnk elegendő a legtöbb megoldás számára. Amennyiben különleges kívánságaid vannak akár a sebességgel, akár az adatmennyiséggel kapcsolatban, lépj velünk kapcsolatba!
Mi történik akkor, ha nagyobb teljesítményre van szükségem, mint amit a dedikált szerver kínál?
Lehetséges a szerver paramétereit különlegesen szélsőséges beállítani: ha szükséges, akkor több dedikált szervert is lehet kombinálni a horizontális skálázhatóság jegyében vagy akár egy kompakt megoldásként. Lépj velünk kapcsolatba itt: sales@webonic.hu
Kínáltok olyan operációs rendszert is, amelyet a Microsoft biztosít?
Igen, a Services Provider License Agreement (SPLA) értelmében licencelheted a Windows vagy más szoftvereket a dedikált szervereden. Nem kell, hogy te legyél a szoftver tulajdonosa, azonban bérelheted havidíjas alapon. Tudj meg többet itt: Windows szerverek.

Nem találta meg azt, amit keresett?

virtuális szerver
Felhőalapú megoldások olyan projektek számára, ahol egy dedikált szerver erőforrására van szükség.

Dedikált teljesítmény Önnek

Átlagon felüli rendelkezésre állás

Számos testreszabási lehetőség

Tudjon meg többet
Dedikált szerver Windows-hoz
Szükséged egy szerverre a Windows-os alkalmazásaidhoz?

Csúcs hardware-ek a Dell-től

Proaktív hardware monitoring

Extra redundáns internet kapcsolat

Tudjon meg többet
Elfelejtette jelszavát?
Kérjük, adja meg a bejelentkezési nevét
Kérjük, írja be a kívánt szöveget
LiveAgent