Domain regisztráció

.hu domain regisztrációja

 1. .hu domain regisztrációja esetén először ellenőrizd le a http://webonic.hu főoldalán, hogy a kiválasztott domain szabad-e

 2. Ha szabad, akkor rendeld meg tőlünk a domain nevet itt a honlapon, töltsd le és kitöltés után küldd el nekünk a következő dokumentumot:

  Magánszemély, cég és szervezet/egyház esetében is:
  Domain igénylőlap

 3. A kitöltött és aláírt igénylőlapot kérjük beszkennelve küldd el az support@webonic.hu címre, és ne feledd átutalni a regisztrációért fizetendő díjat az e-mail címedre elküldött díjbekérő alapján, mert csak utána tudjuk indítani a regisztrációt.

 4. Az igénylőlap és a befizetés beérkezése után viszont azonnal indítjuk a regisztrációt. A regisztráció folyamata nyomon követhető a .hu domain Nyilvántartó hivatalos oldalán: http://domain.hu. A domain a regisztráció elindítása utáni 1-2 napon belül technikailag használható, a bejegyzésre a 8 napos meghirdetési időszak letelte után kerül sor.

 5. A megrendelt domainek DNS adatainak későbbi kezeléséhez a WebAdmin adminisztrációs felület nyújt kényelmes hozzáférést.

.hu domain átregisztrációja

 1. Amennyiben a már létező .hu domainjét szeretné áthozni az előző szolgáltatótól hozzánk, rendelje meg az átregisztrációt a megrendelőfelületen

 2. Ezután küldje el az support@webonic.hu címre a következő dokumentumok másolatát:

 3. Magánszemély esetén:
  Domain igénylőlap
  Nyilatkozat a személyes adatok hitelességéről 2 tanú által hitelesítve

  Cég esetén:
  Domain igénylőlap
  Cégbírósági végzés másolata
  Aláírási címpéldány másolata

  Szervezet/egyház esetén:
  Domain igénylőlap
  A szervezet/egyház bejegyzési igazolásának másolata
  A szervezet/egyház nevében eljárni jogosult személy aláírási címpéldánya

 4. A fenti dokumentumokat kérjük a kitöltött és aláírt igénylőlappal együtt beszkennelve elküldeni support@webonic.hu címre, és átutalni a regisztrációért fizetendő díjat az e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján.

 5. A dokumentumok és a befizetés beérkezése után azonnal indítjuk az áregisztrációt, amely kb. 1-5 napot vesz igénybe. A sikeres átregisztrációról e-mailben értesítést küldünk.

.hu domain tulajdonosváltás

 1. .hu domain tulajdonosváltása esetén a jelenlegi tulajdonosnak egy Lemondó nyilatkozatban kell lemondania a domain tulajdonjogáról az új tulajdonos javára.
  Lemondó nyilatkozat minta letölthető innen: http://webonic.hu/tudasbazis/domain_lemondo_nyilatkozat

 2. Mindkét fél kapcsolódó hivatalos dokumentumait (az előző pontokban felsorolt dokumentumok) kérjük eljuttatni az support@webonic.hu címre.

 3. A dokumentumok beérkeztével indítjuk a tulajdonosmódosítási kérelmet, amely 1-5 munkanapot vesz igénybe.
Helpdesk icon Ha kérdésed van, keress minket bátran!

support@webonic.hu
+36 22 78 76 74