Domain registration

.hu domain registration

 1. .hu domain regisztrációja esetén először ellenőrizd le a https://webonic.hu főoldalán, hogy a kiválasztott domain szabad-e

 2. Ha szabad, akkor rendeld meg tőlünk a domain nevet itt a honlapon, töltsd le és kitöltés után küldd el nekünk a következő dokumentumot:

  Magánszemély, cég és szervezet/egyház esetében is:
  Domain igénylőlap

 3. A kitöltött és aláírt igénylőlapot kérjük beszkennelve küldd el az support@webonic.hu címre, és ne feledd átutalni a regisztrációért fizetendő díjat az e-mail címedre elküldött díjbekérő alapján, mert csak utána tudjuk indítani a regisztrációt.

 4. Az igénylőlap és a befizetés beérkezése után viszont azonnal indítjuk a regisztrációt. A regisztráció folyamata nyomon követhető a .hu domain Nyilvántartó hivatalos oldalán: https://domain.hu. A domain a regisztráció elindítása utáni 1-2 napon belül technikailag használható, a bejegyzésre a 8 napos meghirdetési időszak letelte után kerül sor.

 5. A megrendelt domainek DNS adatainak későbbi kezeléséhez a WebAdmin adminisztrációs felület nyújt kényelmes hozzáférést.

.hu domain transfer

 1. Amennyiben a már létező .hu domainjét szeretné áthozni az előző szolgáltatótól hozzánk, rendelje meg az átregisztrációt a megrendelőfelületen

 2. Ezután küldje el az support@webonic.hu címre a következő dokumentumok másolatát:

 3. Magánszemély esetén:
  Domain igénylőlap
  Nyilatkozat a személyes adatok hitelességéről 2 tanú által hitelesítve

  Cég esetén:
  Domain igénylőlap
  Cégbírósági végzés másolata
  Aláírási címpéldány másolata

  Szervezet/egyház esetén:
  Domain igénylőlap
  A szervezet/egyház bejegyzési igazolásának másolata
  A szervezet/egyház nevében eljárni jogosult személy aláírási címpéldánya

 4. A fenti dokumentumokat kérjük a kitöltött és aláírt igénylőlappal együtt beszkennelve elküldeni support@webonic.hu címre, és átutalni a regisztrációért fizetendő díjat az e-mailben elküldött díjbekérő számla alapján.

 5. A dokumentumok és a befizetés beérkezése után azonnal indítjuk az áregisztrációt, amely kb. 1-5 napot vesz igénybe. A sikeres átregisztrációról e-mailben értesítést küldünk.

.hu domain owner change

 1. .hu domain tulajdonosváltása esetén a jelenlegi tulajdonosnak egy Lemondó nyilatkozatban kell lemondania a domain tulajdonjogáról az új tulajdonos javára.

  A tulajdonosváltás 2018.04.01. óta díjköteles, díja 2700 Ft + ÁFA domainenként.

  Lemondó nyilatkozat minta letölthető innen:

  Magánszemély mond le magánszemély javára
  Magánszemély mond le cég javára
  Cég mond le magánszemély javára
  Cég mond le cég javára

 2. Mindkét fél kapcsolódó hivatalos dokumentumait (az előző pontokban felsorolt dokumentumok) kérjük eljuttatni az support@webonic.hu címre.

 3. A dokumentumok beérkeztével indítjuk a tulajdonosmódosítási kérelmet, amely 1-5 munkanapot vesz igénybe.
Helpdesk icon How can we help you?

support@webonic.hu
+36 22 78 76 74