fbpx

503 Service Unavailable

Ezt a hibaüzenetet leggyakrabban a weboldalának kijelölt források kimerítése okozza. Abban az esetben, ha ezt a hibaüzenetet kapja, valószínűleg elérte a tárhelye határértékét (MaxClients), amely egy időben 25 lekérést tud kezelni, és várni szükséges, hogy újból hely szabaduljon fel. Ez a hiba a weboldal magas terhelése idején jelentkezhet, például magas látogatottságnál, vagy nem hatékony és igényes szkriptek futtatásánál. Ebben az esetben a megoldás a weboldal optimalizációja, vagy áttérés egy virtuális szerverre.

A hibaüzenet második oka a CMS rendszere helytelen konfigurációja vagy az úgynevezett “karbantartási mód” (maintenance mode) lehet. A CMS rendszerek ilyen esetben 503-as hibaüzenetet adnak, amelyet a kiszolgáló hibaként értékel ki. Jelentkezzen be CMS rendszere adminisztrációjába és ellenőrizze, hogy weboldala nincs-e ebben a módban, vagy esetleg nem ad-e más hibaüzenet.
A hibaüzenet utolsó lehetséges oka a webszerver túlterhelése, amelyre az Ön weboldala is el van helyezve. Amennyiben egy a mi oldalunkon lévő technikai problémáról van szó, rendszergazdáink a lehető leghamarabb megoldják ezt.
Updated on 5. február 2019

Hasznos volt ez a cikk?

Related Articles

Szüksége van segítségre?
Nem talált választ a kérdésére? Vegye fel a kapcsolat ügyfélszolgálatunkkal.
Kapcsolat felvétele