fbpx
  1. Home
  2. Általános információ
  3. PHP 7.0 verzió támogatás megszüntetése

PHP 7.0 verzió támogatás megszüntetése

A PHP az egyik legtöbbet használt scriptnyelv a weben. A W3Tech szerint a weboldalak 80% a ebből épül fel. A legtöbb osztott tárhelyes szolgáltatásnál ez az egyetlen elérhető opció. Mint ahogy akármelyik szoftvernek, a PHP-nak is van egy életciklusa. Időről időre megjelennek új verziók, velük új funkciókkal, hibajavításokkal amelyek a korábbi verziók hiányosságait javítják. Az új kiadások körübelül évente jönnek ki, és a támogatottságuk 2 évig tart.Bővebb információt a php váltás szükségességéről az alábbi linken talál: https://www.webonic.hu/blog/php-regi-verzio/

A PHP 7.0 megszüntetésének ideje


A PHP verzió támogatása hivatalosan véget ért 2018.12.3-án. A szervereinket a PHP 7.0 megszüntetése 2019.04.30.-án fog megtörténni. 

Mely rendszerek támogatják a magasabb PHP verziót?


Ha ön a modern tartalomkezelők egyikét használja mint például, a WordPress, Joomla, Prestashop, akkor tapasztalataink szerint az átállás legtöbbször probléma nélkül zajlik. Az egyetlen követelmény a rendszer és az oldal bővítmények frissítése a PHP verzió módosítása előtt. Javasoljuk, hogy a PHP tesztelő eszközünkkel tesztelje le, hogy megfelelően működik e, hogy az oldala látogatói számára elérhető maradjon az oldala, amennyiben nem kompatibilis a magasabb verzióval.

Amennyiben önnek egy egyedi fejlesztésű oldala van, abban az esetben javasoljuk, hogy vegye fel a kapcsolatot az oldal fejlesztőjével és kérjen segítséget. A hivatalos leírás a 7.0-ról a 7.1 re váltásrólhttp://php.net/manual/en/migration71.php .

Hogyan váltsak PHP verziót?


  • Jelentkezzen be a WebAdmin felületen.
  • A Szolgáltatások részben keresse meg és kattintson a domainre.
  • A bal oldali menüben kattintson a WEB gombra
  • A bal oldali menüben kattintson a PHP beállításokat.
  • Válassza ki a használni kívánt PHP verziót.
  • A Mentés gombra kattintva fejezze be a folyamatot.

Updated on 19. február 2019

Hasznos volt ez a cikk?

Related Articles

Szüksége van segítségre?
Nem talált választ a kérdésére? Vegye fel a kapcsolat ügyfélszolgálatunkkal.
Kapcsolat felvétele