fbpx
  1. Home
  2. The Hosting
  3. Egyéb tudnivalók
  4. A The Hosting maximális teljesítménye

A The Hosting maximális teljesítménye

A The Hosting felépítése szempontjából az osztott tárhelyekhez tartozik. Ezt azt jelenti, hogy egy szerveren több felhasználói tárhelyet egy szerver szolgál ki, tehát a szerver teljesítménye is több tárhely között osztódik el. Ennél az oknál fogva minden tárhely teljesítménye korlátozott egy felső értékkel. Az érték legjobb meghatározása a párhuzamos folyamatok megszabásával lehetséges.

Folyamat alatt pl. a weboldal megjelenítését, adatbázis felülírását vagy olvasását értjük.
A The Hostingon 25 folyamat történhet egyszerre, csak a felhasználón múlik, hogy mennyi weboldal között fog ez felosztódni. A 25 párhuzamos folyamat természetesen nem azt jelenti, hogy a weboldalak egyszerre csak 25 látogatót fogadhatnak. Ha a weboldalon nem fordulnak elő programozói hibák, a folyamatok a másodperc töredéke alatt lefutnak. A 25 párhuzamos folyamat tehát ugyanarra az időpontra vonatkozik, így a The Hosting több száz látogatónak biztosítja a böngészést.
Ha korlátozást észlel a The Hosting szolgáltatásnál, azonnal több megoldással szolgálhatunk. Ajánljuk, hogy próbálja ki a web cache-lését, amely gyorsítja a folyamatokat és lényegesen csökkenti azok számát. Következő lehetőség a VPS-re (virtuális szerverre) való váltás, a csomag kiválasztásában ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.
Updated on 30. április 2019

Hasznos volt ez a cikk?

Related Articles

Szüksége van segítségre?
Nem talált választ a kérdésére? Vegye fel a kapcsolat ügyfélszolgálatunkkal.
Kapcsolat felvétele