Gyors és rugalmas
Webonic vps
  • 2x Több RAM ugyanazon az áron
  • Magas rendelkezésre állás az oldaladnak
  • Felhő alapú megoldás, igény szerint növelhető
  • 7 napos, ingyenes próbidőszak

MEGBÍZHATÓSÁG. TELJESÍTMÉNY. RUGALMASSÁG.

Virtuális szerver

A Webonic VPS nem a legolcsóbb a piacon, viszont csúcsminőségű. Magunknak is ezt vennénk. Olyan projektekhez vagy cégeknek ajánjluk, ahol a hagyományos tárhely már nem elegendő: például egy nagyobb forgalmú portál, webshop, vagy webalkalmazás futtatása esetén. A Webonic nagyobb teljesítmény mellett, felhasználóbarát adminisztrációs felületet is kínál, így könnyedén üzemeltethető.
KIEMELKEDŐ SEBESSÉG ÉS TELJESÍTMÉNY
Ha valamire különösen büszkék vagyunk, akkor az a Naxenta SSD-nk teljesítménye. Bár közhelyes ez a kijelentés, de fokozott a rendelkezésre állás és a redundancia.
Magas rendelkezésre állás
Szolgáltatásaink rendelkezésre állását a maximumon tartjuk. VPS-ünknek van egy magas rendelkezésre állási funkciója (HA), ami azt jelenti, hogy a szerver adatközpontja menet közben is költöztethető egy másik szerverre.
RUGALMAS CSOMAGOK A TE IGÉNYEIDRE
Minden VPS paraméter igény szerint személyre szabható. Bármikor változtathatsz a felépítésén, ahogy növekedik az oldalad vagy applikációd. Nincs megkötés, nyugodtan változtathatsz processzor magok számán, vagy a VPS memóriájának méretén.
SZEMÉLYRE SZABOTT AJÁNLAT

válassz csomagjaink közül

         
Operációs rendszer
Verzió

Vagy válaszd ki a saját konfigurációdat

VCPU
db
618 Ft / hónap
RAM
MB
Sale
11797 Ft / hónap
5898 Ft / hónap
SSD DISK
GB
3092 Ft / hónap
VPS

,

9608 Ft / hónap

Opreációs rendszer lincence

Ft / hónap
Szerver menedzser

Első lépésben ki kell választanod a megfelelő operációs rendszert és verziószámot a Szerver managerben - letisztult a LAMP adminisztrációs felülete, ahol be tudod állítani a szolgáltatást, adatbázisokat, levelező szervereket vagy FTP-t + Ár. Neked kell konfigurálnod az alkalmazásokat

Szerver menedzser

Első lépésben ki kell választanod a megfelelő operációs rendszert és verziószámot a Szerver managerben - letisztult a LAMP adminisztrációs felülete, ahol be tudod állítani a szolgáltatást, adatbázisokat, levelező szervereket vagy FTP-t + Ár

100 Ft / hónap
Biztonsági mentés

A vásárló végzi a mentést.

Minden nap készíts mentést minden virtuális szerveredről ahol adatokat tárolsz, általában az éjszakai órákban ajánlott

Ft / hónap
Rendszerkép

Készítsen rendszerképet az egész rendszerről a visszalépés opcióval. Ez nem helyettesíti a biztonsági mentést.

Készítsen rendszerképet az egész rendszerről a visszalépés opcióval. Ez nem helyettesíti a biztonsági mentést.

Készítsen rendszerképet az egész rendszerről a visszalépés opcióval. Ez nem helyettesíti a biztonsági mentést.

Készítsen rendszerképet az egész rendszerről a visszalépés opcióval. Ez nem helyettesíti a biztonsági mentést.

Készítsen rendszerképet az egész rendszerről a visszalépés opcióval. Ez nem helyettesíti a biztonsági mentést.

ingyenes
Ft / hónap
Szerver neve
Szuper, ez a név még szabad

9608 Ft / hónapAz árlista nem tartalmazza az ÁFA-t. A virtuális szervert teljes mértékben ügyfeleink kezelik. Ha egyedi szerver konfiguráció érdekel, vedd fel a kapcsolatot értékesítési osztályunkkal - support@webonic.hu.
MINDEN, AMIT VÁRTÁL ÉS MÉG TÖBB

A TŐLÜNK BÉRELT VIRTUÁLIS SZERVER ELŐNYEI

INGYENES rendszerképek
Az időutazás létezik. Ha jelentős változtatásokra készülsz, jó tudni, hogy bármikor visszaléphetsz. Könnyen menteni tudod a VPS-ed pillanatképét, hogy elkerüld a felesleges kérdéseket a jövőben.
60 másodperc alatt online
Miután kiválasztottad az operációs rendszert, a processzort, a memóriát és a lemezterületet; a VPS automatikusan elérhetővé válik. Ugyan így működik a paraméterváltás is.
7 napos próba
Mindig a saját tapasztalat a legjobb. Próbáld ki a virtuális szerverünket (a V4 paraméterhez) 7 napig ingyen, korlátozások nélkül, maximum teljesítményen. Garantáljuk, hogy többé nem akarsz majd mást.
Fizess előre, és spórolj
Ha őszintén hiszel a projektedben, kezd a megtakarítást az elején. Örömmel támogatunk ebben és kedvezőbb árat biztosítunk. Csak rendeld meg a virtuális szervert éves díjfizetéssel, és takaríts meg 10%-ot a teljes éves díjból.
A világhírű OpenStack
Az OpenStack használók úttörői közé tartozunk Magyarországon. A világ legnagyobb technológiai cégei vesznek részt ebben a nyílt forráskódú projektben. Élvezd az átláthatóságát és rugalmasságát a szolgáltatófüggetlen platformnak.
Átlátható Webadmin
VPS paraméterváltoztatás, pillanatkép készítés, szerverindítás/leállítás/újraindítás, konzol hozzáférés - mindezek elérhetőek a böngészőből. Ezektől függetlenül, a WebAdmin egy alapvető VPS monitorozást is kínál, amit bármikor kiterjeszthetsz haladóbb monitorozásra.
Széles rendszerválaszték
Megtalálhatod a legnépszerűbb Linux disztribúciókat a legújabb verziójukban. Próbáljuk folyamatosan kiterjeszteni az előre telepített alkalmazások listáját is, mint például a LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP) csomagot is. Természetesen Microsoft Windows operációs rendszert is választhatsz.
Adattárolás Közép-Európában
Virtuális szervereink a pozsonyi adatközpontunkban találhatóak, amelyek megfelelnek a Tier III-as osztály kritériumainak. Természetesen fokozottan figyelünk a biztonságra, szünetmentes tápegységekkel, dízel generátorokkal, tűz, víz, fizikai hatásokkal szembeni védelemmel. Biztonsági mentéseink egy másik adatközpontban, a város másik felében találhatóak, hasonló körülmények között.
Vállalati hardware
Mint infrastruktúránk más részein is, a Dell minőségi megoldásaira támaszkodunk virtuális szervereinknél. Szervereik, adattárolóik és hálózati megoldásaik bizonyítják a minőséget. Szolgáltatások tízezreit futtatjuk rajuk keresztül.
TALÁN SZÜKSÉGES

LEGGYAKORIBB EXTRA SZOLGÁLTATÁSOK

6 000 Ft / hónap
E-mailen keresztül azonnal tájékoztatunk Téged a szerveredhez kapcsolódó fontos eseményről. Folyamatosan figyeljük az összes rendszerparaméter működését, mint például a portok válaszadását, lemezterület használatot, CPU terhelést, vagy a rendelkezésre álló szabad memóriát. Az esetleges problémák megoldása viszont a Te kezedben van, kivéve, ha hardware hibáról van szó.
Biztonsági mentés
66 Ft / GB / hónap
Soha nem lehetünk elég óvatosak, ezért kínáljuk fel azt a lehetőséget is, hogy biztonsági mentéseik ne abban az adatközpontban legyenek ahol a szerverük fizikailag is megtalálható. Speciális optikai vonalaink között gondtalan a kommunikáció.

Rest API a fejlesztőknek

Szolgáltatásaink között szerepel az API is (Application Programming Interface). Ez megtalálható a virtuális szervereinknél is. Az API segítségével megtudhatsz minden információt a VPS-edről, újra tudod indítani, megtekintheted a hálózati adatforgalmat, processzor terhelését és VNC konzolt is tudsz futtatni.

VPS-t miért éppen tőlünk?


AWS EC2
DigitalOcean
Webonic VPS
technikai támogatás mindenkinek
1
1
támogatás magyarul
adatok SR-ben
SSD mindenkinek
2
lehetőség a támogatás kiterjesztésére az OS-re és alkalmazásokra
egyszeri beavatkozás vagy rendszergazdai segítség
Lehetőség konzultálni a rendszergazdákkal az igényes megoldás érdekében
Magas rendelkezésre állás (HA) - szükség esetén élő migrálás másik szerverre
Rendszerképek benne vannak a VPS árában
3
Paraméter módosítás/típusú eljárás
1 A kiválasztott típusokhoz 2 pótdíj ellenében 3 segítségnyújtás is tartozik, a root típusának EBS-nek kell lennie
A LEGJOBB REKLÁM

Referenciák

A Webonic VPS szolgáltatását használjuk az új infrastruktúránkon, és rendkívül elégedettek vagyunk a sebességgel és az ügyfélszolgálattal egyaránt. Sosem volt probléma gyors megoldást találni akár speciális kéréseink esetében sem.
Ján Suchal
Már több mint 100 domaint üzemeltettünk sikeresen a Webonic tárhelyein, amikor a VPS szolgáltatást is igénybe vettük. Több ezer felhasználós fotópályázatunk mindennapos terhelésével, havi átlag tízezer fotófeltöltés kezelésével és bonyolult lekérdezésekkel is könnyedén megbírkózik a Webonic VPS.
Kosik Attila
Egy szórakoztató tartalmú weboldalnak is minőségi technikai háttérre van szüksége. A Webonicnál nem haboznak az esetleges technikai problémák azonnali elhárításával, és valóban villámgyorsan lépnek közbe.
Miroslav Šmida
Számos szolgáltatást veszünk igénybe a Webonictól, amikhez hasonlóan a VPS is magas rendelkezésre állást biztosít és rendkívül könnyen adminisztrálható. Bővítése egyszerű, gyors. A megrendelés óta még semmilyen problémát nem tapasztaltunk.
Kedves Kristóf
MÉG AZ ELŐTT REAGÁLUNK, HOGY AZT MONDANÁD, HOGY HÉÉ

Gyakran ismételt kérdések a VPS-ek kapcsán

Mi az a VPS?
A virtuális szerver (az angol Virtual Private Server-ből) egy olyan szoftveralapú szerver, amelynek dedikált szerverrel megegyező tulajdonságai és viselkedési mintái vannak.
Mik az előnyei a virtuális szervernek?
VPS-en olyan alkalmazásokat is tudsz futtatni, amit egy átlagos osztott szolgáltatáson nem tudnál. Ugyanakkor jobb teljesítmény nyújt nagyobb honlapok számára ahol magasabb az adatforgalom. A VPS azonnal rendelkezésedre áll és bármikor meg lehet változtatni a paramétereit, nincs szükség technikusra.
Próbaidőszak alatt is megváltoztathatom a VPS paramétereit?
Igen! Bármikor megváltoztathatod a paramétereket, Webadminon keresztül. A nagyobb erőforrás a díjbekérő rendezését követően azonnal elérhető lesz. Jelenleg csak növelni tudod a VPS paramétereit.
Mi történik a 7 napos próbaidő lejárata után?
A VPS kikapcsol a 7 napos próbaidőszak után, majd rá 7 napra a szerveradatok is törlődnek. Amennyiben ez alatt a 14 nap alatt kiegyenlíted a díjbekérődet, úgy visszaállítjuk a szervert az adatokkal együtt.
Hogyan kezelhetem a VPS-emet?
Webadminon keresztül tudod irányítani - beindíthatod, újraindíthatod, nyomon követheted az eseményeket a beépített alapértelmezett monitorozás segítségével.
Minden jogosultságot megkapok a szerveremhez? (root)
Igen, nem korlátozzuk a hozzáférésedet - ez biztosan tetszeni fog minden olyan tapasztalt felhasználónak, aki szeret mindent kézben tartani.
Mi történik akkor, ha szeretnék egy virtuális szervert, de nem tudom kezelni magamnak?
Ez sem probléma. Minden szerver adminisztráció igényel némi technikai tudást. A Server Administration szolgáltatást éppen ezért nyújtjuk, hogy teljesen mértékben segíthessük az ügyintézésedet egy adott időszakon belül. Ha többet szeretnél megtudni a szolgáltatásról, vedd fel velünk a kapcsolatot a support@webonic.hu címen.
Mit tegyek, ha nagyobb teljesítményre van szükségem?
A virtuális szerver paramétereit egyedileg lehet beállítani egészen magas, a dedikált szerverek kapacitásához hasonló értékekig. Ha a teljesítmény még így sem lenne elegendő, vedd fel velünk a kapcsolatot a support@webonic.hu címen.
Mit jelent a prémium magas rendelkezésre állás?
A magas rendelkezésre állás (HA) egy rendszerjellemző, melynek lényege, hogy próbálja maximalizálni a működési teljesítményt. Ez gyakorlatban annyit jelent, hogy megteszünk minden tőlünk telhetőt annak érdekében, hogy a VPS kifogástalanul működjön.
Hogyan működnek a snapshotok?
A snapshotok létrehozásakor javasolt kikapcsolni a VPS-t, mert ellenkező esetben megsérülhet a rendszer, vagy elveszhetnek a rajta tárolt adatok. A VPS díja egy snapshotot tartalmaz, azonban a Webadminon keresztül további snapshotok rendelhetők. A létrehozást követően minden snapshot 28 nap után automatikusan törlődik.
Több virtuális szerver is érdekelne, lehetséges?
Természetesen lehetőséged van több tíz vagy akár száz VPS futtatására is, speciális paraméterekkel is. Ebben az esetben a Virtual Private Cloud szolgáltatásunkat ajánljuk, a részletekkel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot a support@webonic.hu címen.
A publikus IP cím a része a VPS-nek vagy IPv6 cím?
Minden VPS publikus IPv4 és IPv6 címmel rendelkezik.