VPS Ha nem leszel teljes mértékben elégedett, hagyd figyelmen kívül a díjbekérőt és a megrendelt VPS automatikusan lekapcsolódik.

AMIT TUDNI SZERETNÉL, DE NEM BIZTOS, HOGY RÁKÉRDEZNÉL

A virtuális szerverek technikai háttere

Szervereinket egy "virtuális késsel" önállóan működő egységekre osztottuk. Az összes VPS saját operációs rendszerrel és felhasználói hozzáféréssel rendelkezik. Teljesen úgy működik, mint egy önálló szerver, nem fogod észrevenni a különbséget. Vitathatatlan előnye egyszerű telepítése és kezelhetősége.

Virtual server upgrade na po?kanie

Megbízhatóság

Virtuális szervereink kezelését a korszerű OpenStack segítségével biztosítjuk, amely képes a különböző merevlemezek közti automatikus elosztásra. A VPS-einket kiszolgáló szerverek részegységei többszörözöttek (redundánsak), ami azt jelenti, hogy hardver hiba esetén automatikusan átveszi a kiszolgálást egy másik eszköz, így nem tapasztalható kiesés.
Virtual server neobmedzený traffic

Gyors SSD cache merevlemezek

Virtuális szervereink gördülékeny működését NetApp FAS 3250 külső merevlemez tömbök biztosítják. Ezek kimagasló elérhetőséggel és redundanciával rendelkező, magas teljesítményű, elsőosztályú merevlemez tömbök, amelyeket NFS protokoll segítségével csatlakoztatunk. Az NFS protokoll szintén magas teljesítményű RAM cache-t, valamint kombinált SSD és SAS merevlemezeket működtet.
Virtual server upgrade na po?kanie

Frissítés pár kattintással - Szerver otthonra

Az operációs rendszer típusa, valamint a kívánt CPU, RAM és merevlemez paraméterek kiválasztása szükséges csak ahhoz, hogy saját VPS szerveredet percek alatt üzembe helyezzük. A rendszer egyes forrásai dinamikusan növelhetőek. Továbbá ügyfeleink játszi könnyedséggel, az otthonuk kényelméből, bármikor újraindíthatják virtuális szerverüket, mivel teljes hozzáféréssel rendelkeznek az adminisztrációs felülethez.
Virtual server neobmedzený traffic

Adatközpont Európa szívében

Az összes merevlemeznek és szervernek, egy Bécshez közel fekvő, Tier III kategóriájú adatközpont ad otthont. Redundáns internetkapcsolat, villamosenergia hálózatok, dízel generátorok, valamint fokozott tűzvédelmi, árvízvédelmi és fizikai biztonsági elemek az alapfelszereltség részét képezik. A biztonsági mentéseket napi rendszerességgel egy független, másodlagos adatközpontban helyezzük el.
Virtual server upgrade na po?kanie

Rendszeres biztonsági mentések

Virtuális szervereinkről rendszeres időközönként készítünk ún. snapshot (pillanatnyi állapot) biztonsági mentéseket, amelyek az ügyfeleink számára is elérhetőek. Így ügyfeleink nem veszíthetik el adataikat, pár kattintással vissza tudják állítani VPS-üket a kívánt, eredeti állapotba.
Virtual server neobmedzený traffic

Korlátlan lehetőségek

Ügyfeleink maximális szabadságot élveznek. Virtuális szervereiket saját igényeinek megfelelően állíthatják be. Magától értetődő a saját Node.js, Ruby on Rails, HHvM, Java, ElasticSearch vagy Memcached telepítésének lehetősége is.
         

Átlátható Server manager

A Server Manager segítségével könnyedén hozhatsz létre tárhelyeket, adatbázisokat, mail szervereket vagy FTP hozzáféréseket weboldalaid számára.

Server manager správa servera
Egyszerű szerverfelügyelet
A virtuális és dedikált szerverek kezeléséhez nem kell feltétlenül szakértőnek lenned. A felhasználóbarát Server Manager segítségével időt és pénzt takaríthatsz meg.
Saját tárhely néhány másodperc alatt
Alakíts ki saját szervereden tárhelyet és állítsd be saját igényeid szerint! Gyors ügyintézés és könnyen kezelhető felület.
Domain kezelés könnyedén
Egy szerveren korlátlan számú domain is futhat egyidőben. Ne aggódj: a kezelésük átlátható és egyszerű lesz!
Ha nem leszel teljes mértékben elégedett, hagyd figyelmen kívül a díjbekérőt és a megrendelt VPS automatikusan lekapcsolódik.

Próbáld ki Virtuális szerver szolgáltatásunkat még ma

VPS - VIRTUÁLIS SZERVER

The Hosting
LiveAgent