WordPress gyorsan,
egyszerűen
és biztonságosan
  • WordPress gyors SSD merevlemezeken
  • Előre telepített WordPress motor
  • 100%-ig gyorsaságra optimalizálva
tárhely megrendelése
WordPress gyorsan,
egyszerűen
és biztonságosan
WordPress gyors SSD merevlemezeken
Előre telepített WordPress motor
100%-ig gyorsaságra optimalizálva
tárhely megrendelése

WordPress tárhely

Tisztában vagyunk azzal, hogy jobb dolgod is akad annál, minthogy órákat tölts WordPress telepítéssel,  beállítások módosításával, mentések készítésével vagy webtárhelyed optimalizálásával. A technikai részt hagyd ránk, hogy Te a csak legfontosabbal, a tartalommal foglalkozhass!
WordPress gyors SSD merevlemezeken
Annak érdekében, hogy minden tökéletesen működjön, weboldalad fájljait, adatbázisaidat és e-mailjeidet gyors, SSD merevlemezekre mentjük. Így értékes másodperceket spórolsz meg weboldalad betöltésénél és növeled esélyeidet az ügyfeleknél.
Wordpress programozás nélkül
Olyan szolgáltatás ez, mint egy kulcsra kész ház. Csak gyorsabb. Rendeld meg most, és néhány percen belül már használhatod is legújabb oldalad. Telepítés, bosszantó váratlan problémák nélkül, minden készen vár Téged.
Válassz csomagjaink közül!
Szervereinken több mint 21.000 WordPress weboldal fut. Ezért ismerjük a WordPress szerverek speciális receptjét olyan jól, vagyis, hogy milyen hozzávalók kellenek a gördülékeny működéshez.

Válassz csomagjaink közül!

Alap csomag
∞ adatbázis darabszám
∞ e-mail darabszám
1 domain/átirányítás
3 GB megosztott tárhely
2020 Ft / hónap
2020 Ft / hónap
Standard csomag
∞ adatbázis darabszám
∞ e-mail darabszám
1 domain/átirányítás
5 GB megosztott tárhely
2698 Ft / hónap
2698 Ft / hónap
Deluxe csomag
∞ adatbázis darabszám
∞ e-mail darabszám
5 domain/átirányítás
50 GB megosztott tárhely
3376 Ft / hónap
3376 Ft / hónap
Biztonságos Wordpress
Tárhelyszolgáltatásainkra mindig az automatikusan frissülő WordPress tartalomkezelő rendszer legújabb változatát telepítjük. Minden telepítésnél hasznos eszközökkel látjuk el tárhelyed, amelyek az online kártevők elleni harcban segítenek. A WordPress így mindig aktualizált és biztonságban van.
wordpress bővítmények ingyen
Nem kell több ezer különböző bővítmény között böngészni! A legjobbakat alapértelmezetten telepítjük: Google Analytics, SEO optimalizálás, közösségi hálózatok, anti-spam védelem és sok más hasznos segítő vár Rád.
Ingyenes wordpress sablonok
Annak érdekében, hogy weboldalad ne csak remekül működjön, hanem jól is nézzen ki, 5 szép sablon közül válogathatsz, amelyeket csak Neked készítettünk elő. Véleményünk szerint ezek a legszebbek és a legjobbak. Tudjuk, hogy így temérdek értékes időt és energiát spórolhatunk meg Neked.
Növekedésre hangolva
Egyre többen látogatják weboldalad? Gratulálunk! Abban az esetben, ha fél év elteltével a WordPress tárhely felülmúlja igényeid, örömmel keresünk Neked megfelelő tárhelymegoldást, sőt a költöztetésben is segítünk.
Elérhető biztonsági mentések
Mindig jól jön a biztonsági mentés. Főleg, ha szükséged is van rá! Rendszeres biztonsági mentéseket készítünk tárhelyedről, amelyek 14 napra visszamenőleg elérhetőek Webadmin felületünkön. Ezek visszaállítását egyszerűen, néhány kattintással Te is elvégezheted.
Mesterséges korlátozás nélkül
Eleged van a korlátozásokból? Nekünk is! Éppen ezért csak rajtad múlik, hogy hány darab e-mail címet, adatbázist vagy FTP fiókot használsz tárhelyeden.

KINEK TERVEZTÜK MEG A WORDPRESS tárhelyet?

Akár egy egyszerű blogot, akár egy weboldalt szeretnél, a WordPress kiváló kiindulópontként szolgál. Kösd össze megbízható tárhely szolgáltatásunkkal, végeredményként egy remek pároshoz és végtelen lehetőséghez jutsz
avatar1

Nagyszerű érzés, hogy egy fedél alatt tudhatom weboldalaimat. Tudom, hogy mindegyikkel magas színvonalon gondoskodnak.

Monika Zbínová, monicqa.sk
avatar1

Más, fontosabb dolgunk is van annál, mint hogy folyton azt ellenőrizzük, hogy melyik tárhelyünk éppen mikor jár le. Ez a szolgáltatás pont ettől szabadít meg minket.

Matú? Valter, cocopinda.com
avatar1

Egyszerűség, skálázhatóságot és rugalmasság - ezek azok a tulajdonságok, amiért szeretjük a Webonicot.

Mirka Pastierová, bigname.sk
A kérdéseket előbb próbáljuk megválaszolni, mint ahogy feltennétek őket

Gyakran ismételt kérdések a WordPress tárhelyről

Mi az a WordPress?
A WordPress egy ingyenes tartalomkezelő rendszer. Egyszerűségének és remek használhatóságának köszönhetően világszinten az egyik legnépszerűbb weboldalmotorrá nőtte ki magát. A WordPress-szel kis blogokat, de akár több száz oldalas weboldalakat is játszi könnyedséggel kezelhetsz.
Áthelyezhetem a Webonichoz egy másik szolgáltatónál lévő WordPress oldalamat?
Természetesen, mi még segítünk is benne! Használd ki Migráció akciónkat és az első évben 25%-kal olcsóbban szerezheted meg tárhelyed.
Mi a különbség a The Hosting tárhely és a WordPress tárhely között?
A The Hosting tárhely egy egyszerű tárhelyszolgáltatás, amely egy vagy akár több domainhez kényelmesen használható. A WordPress tárhelyet azoknak hoztuk létre, akik értékelik az automatikus WordPress telepítés nyújtotta kényelmet és a Wordpress alapú szerver optimalizáció beállítását tárhelyükön. Mindkét tárhelyelrendezés a megosztott tárhely kategóriaba tartozik, így egy szerver teljesítménye és költségei több ügyfél között oszlik szét. Ugyanakkor mindkét tárhely szabad elveken alapszik, vagyis nem fékez Téged felesleges, mesterkélt akadályokkal. Így csak rajtad múlik, hogy hány darab e-mail cím, adatbázis vagy FTP fiók között osztod szét tárhelyed.
Van különbség a The Hosting és a Biznisz tárhely között?
Igen! Technikailag nagyon hasonló szolgáltatásokról van szó, a különbség csak a kihasznált szervermegterhelésben van, ezért az áttérés gördülékenyen kivitelezhető. Ügyfélszolgálatunk örömmel segít Neked a váltásnál.
Tudok-e nálatok nagyobb tárhelyre váltani?
Ha 1 domaines The Hosting tárhelyről szeretne Biznisz tárhelyre váltani, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat - ebben az esetben a folyamat teljesen egyszerű. A több domaines The Hosting tárhelyről való átváltás már kicsit komplikáltabb, de itt is szívesen segít Önnek ügyfélszolgálatunk.
Miben más a WordPress tárhely?
Az alap minden esetben egy szabad terjesztésű WordPress aktuális változata. A hozzáadott érték abban rejlik, hogy mit adunk hozzá és hogyan adjuk át Neked. Az alapra ráépítettük a hasznos bővítményeket és szép sablonokat. Ezeket mind gondosan válogattuk ki, csak azért, hogy megspóroljuk értékes idődet. Az automatikus telepítéssel még több időt takarítottunk meg, így Neked már csak a rendelést kell leadni.

Nem találtad meg, amit kerestél?

biznisz tárhely
Van olyan weboldalad, amely kimondottan fontos vállalkozásod számára? A Biznisz tárhelyet neked találtuk fel.

1x SSL tanúsítvány amely díja 5 990 Ft

1x weboldalelemzés 15 000 Ft értékben

Erősebb teljesítmény, mint a The Hosting tárhelyen

Tovább a részletekhez
virtuális szerver
Cloud (felhő alapú) megoldás projektjeid számára, ahol már a Biznisz tárhely sem elég.

Dedikált teljesítmény Önnek

Átlagon felüli rendelkezésre állás

Sok testreszabási lehetőség

Tovább a részletekhez