Kategóriák
Fejtágítás

A kétlépcsős azonosítás már a Webadminon is!

Sorozatunk korábbi részeiben általános biztonsági tanácsokról, valamint az erős jelszavak használatáról írunk, illetve a rendszerünkben elérhető extra biztonsági funkciókra hívtuk fel figyelmüket. Elérkezett az ideje, hogy bemutassuk legújabb ügyfél biztonsági fejlesztésünket, a kétfaktoros hitelesítést.

Bizonyára sokaknak már ismerős lehet a 2FA a nagy szolgáltatók, pl. Google vagy Facebook rendszeréből. A sikeres fejlesztést és teszt időszakot követően már Önnek is elérhető ez az újabb védelmi funkció. Ezáltal a nálunk lévő szolgáltatásai még nagyobb biztonságban lehetnek az illetéktelen hozzáférések elől.

Miért volt szükség erre a funkcióra?

Ügyfeleink bizonyára már jól ismerik a saját fejlesztésű tárhely kezelő rendszerünket, a Webadmint. A felületet úgy alakítottuk ki, hogy Önnek minél nagyobb szabadságot biztosítsunk a beállítások terén. Azonban ez veszélyt is rejt magában. A felületről az összes nálunk fenntartott szolgáltatás elérhető a bejelentkezést követően.
Ezen a felületen kezelhezőek az FTP, adatbázis, e-mail fiókok beállításai is. Annak érdekében, hogy megnöveljük szolgáltatásai biztonságát, adunk még egy eszközt az Ön kezébe.

A fenitiek miatt nagyon fontosnak tartottuk, hogy mielőbb bevezessük a kétfaktoros hitelesítést, hogy még magasabb szintre emeljük a rendszer biztonságát.

Hogyan tudom aktiválni a kétfaktoros hitelesítést?

Nagyon egyszerűen, néhány kattintással bekapcsolható a plusz védelmi funkció a Webadminon keresztül.

Ehhez az alábbi tudásbázis bejegyzés lehet segítségükre:
https://www.webonic.hu/support/kb/ket-faktoros-hitelesites-bekapcsolasa/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük