Kategóriák
Ötletek és tippek

Növelje termelékenységét ezekkel az ütemezési alkalmazásokkal

Meeting ütemezési alkalmazások nagyon sok időt és energiát megtakaríthatnak, persze csak ha jól használjuk azokat. Kiválasztottunk 7 olyan applikációt amely számos hasznos featurrel tehetik egyszerűbbé életünket.

Calendly

Egyszerű, letisztult felület, könnyű kezelhetőség – Ezért is a Calendly az egyik legnépszerűbb. A Calendly-nek köszönhetően ügyfelei megbeszéléseket, találkozókat szervezhetnek le Önnel egy csomó emailváltás nélkül vagy akár tréningekre, webinarokra szervezhet hallgatóságot. Ezen felül reportokat készíthetünk, integrálhatjuk más szolgáltatásokkal (pl.: Zapier, Zoom vagy Chrome) vagy összeköthetjük a Paypallal. 

ScheduleOnce

A ScheduleOnce egyike a robusztusabb megoldásoknak, ami kisebb és nagyobb csapatoknak is ideális lehet. Több fiókot és naptárat hozhat létre benne. Könnyen integrálható a webholdalába, és számos fejlett funkciót kínál különböző területeken.

Acuity Scheduling

A ScheduleOnce-hoz hasonlóan az eszközök szolgáltatások és integrációk széles skáláját kínálja más szolgáltatásokkal. A mobilalkalmazáson keresztül értesítéseket kap minden foglalásról, és a rendszer automatikusan beilleszti ezeket az eseményeket a Google, az Outlook, az iCloud vagy az Office 365 naptáraiba.

Pick

Egyszerű megoldás azoknak az embereknek, akik nem igényelnek sok extra szolgáltatást. Csak adja meg az idősávokat, amikor rendelkezésre áll, hozzon létre egy linket, és ügyfelei foglalhatják le az idejét. Foglalás esetén a Pick az eseményeket hozzá adja a naptárához.

Doodle

Meg kell egyeznie egy időpontban a csapat többi tagjával? A Doodle egy egyszerű alkalmazás, amelyben minden meghívott személy kiválasztja az időpreferenciáit Ezt követően a szervező kiválasztja a leginkább elfogadható kifejezést, és a Doodle, az eseményt hozzáadja az egyes résztvevők naptárához.

X.ai

Ne vitázzon a találkozó apró részletein, a virtuális AI asszisztensek Andrew és Amy ezt megteszik Ön helyett. Csak adja hozzá őket az e-mailek CC-jéhez, és a mesterséges intelligencia biztosítja, hogy mindenben megyeztek és bekerül a naptárba.

Assistant.to

Egyszerű megoldás a Gmail-felhasználók számára. Az Assistant.to közvetlenül az emailbe ágyazza be a szabad idősávokat.  Ügyfelének vagy partnerének csak a megfelelő gombra kell kattintania, az foglalás már meg is történt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük